İyi o zaman. Ben uyarımı yaptım.dedim bile
İyi o zaman. Ben uyarımı yaptım.dedim bile
😂 sabaha kadar yapsan nolur acaba yaaaİyi o zaman. Ben uyarımı yaptım.
Yok o kadar yapmam.😂 sabaha kadar yapsan nolur acaba yaaa
Aynen çok iyi anlaşacağız gibi.Siz ikiniz birbirinizi sevdiniz galiba @leblebitozu ve @Egolu Narsist Patriarkal :))
çok sevdim ben kendisini, seve seve öldüresim gelmiyor değil 😇 öldükten sonra da sevesim gelebilir belki 😇 böyle sıkı sıkı 😇😇 değil mi @Egolu Narsist Patriarkal 'cımmmm 😇😇Siz ikiniz birbirinizi sevdiniz galiba @leblebitozu ve @Egolu Narsist Patriarkal :))
Tabiyikide seversin bir lütuf sevilmezmi.çok sevdim ben kendisini, seve seve öldüresim gelmiyor değil 😇 öldükten sonra da sevesim gelebilir belki 😇 böyle sıkı sıkı 😇😇 değil mi @Egolu Narsist Patriarkal 'cımmmm 😇😇
sevilmez miii yaaaa ne diyorsun seeennn 😇😇böyle ağzını burnunu 😇sevmelik 😇sevilir 😇hem de 😇Tabiyikide seversin bir lütuf sevilmezmi.
Doğru bir lütuf sevilir.sevilmez miii yaaaa ne diyorsun seeennn 😇😇böyle ağzını burnunu 😇sevmelik 😇sevilir 😇hem de 😇
bir gün durduk yere kendi usulümce seversem seni kusura bakma olur mu bebeğimm 😇😇😇Doğru bir lütuf sevilir.
Ona ben karar veririm.bir gün durduk yere kendi usulümce seversem seni kusura bakma olur mu bebeğimm 😇😇😇
😇 sen öyle sanmaya devam etOna ben karar veririm.
Ya da öyle bilmeye devam edeyim gerçi buna ben karar veririm.😇 sen öyle sanmaya devam et
senin herhangi birşeye karar verme yetkin yok. bil istedimYa da öyle bilmeye devam edeyim gerçi buna ben karar veririm.
Yapma ya.senin herhangi birşeye karar verme yetkin yok. bil istedim
yaptım sayYapma ya.
Saymadım.yaptım say
keyfin bilir ((((((:Saymadım.
Evet bilir.keyfin bilir ((((((:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.