İşte bu güzel 🙂işi çakışırsa dönüşte beni alacak, güzel şeyler yapacağız............. 🙂
Hadi inşallah 😊Bir sene sadece 1 sene sevgilisiz girmeyim şu güne
Yapmak iyidirkeşke hiç bisey yapmasam ama yapcaz malesef
dümdüz bir gün olarak bile geçebilir, ben kafamda kurduğum senaryoları yaşıyorum şimdiden adjsafjajfjadsjfdjkfhsd demek işi çakışırsa.... inş çakışır.şflgk
hava acayip soğuk..... muhtemelen battaniye altı film. sevgili kendimle..........
aklım hala yapamadıklarımdaYapmak iyidir
bademcikleri şişmiş iptal 🙂işi çakışırsa dönüşte beni alacak, güzel şeyler yapacağız............. 🙂
Kısmetbademcikleri şişmiş iptal 🙂
keşke hiç bisey yapmasam ama yapcaz malesef
Çalışıyorum :))Garip ne yapar çalışır 😀
Evet iyi şanslarHayatımda ilk defa bir hakim karşısına çıkıp tanıklık yapıcam. Acayip bir gerginlik var üstümde ve sevgililer gününde bunu yapıyor olmam da bi enteresan. Bana şans dileyin de kişisel hesaplarıma, telefon ve bilgisayarlarıma el koymasınlar yoksa nanay..
Evet iyi şanslar
Kolay gelsin.
senin bu durumuna ben çok şaşırdım...
😃 halende şaşkınım
Halinden belli oluyor.Göze geldi aşkımız, ikimiz de şaşkınız. Valla ben de şaşkınım Seda. Ama resital yaptım yemin ederim, manyak bi 14 şubat geçiriyorum.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.