14 Ocak Dolunayın burçlara etkisi ne olacak?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gelelim ayın en zorlu gökyüzü olayına… 14 Ocak 2025 saat 01:26 23 derece Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

Bu dolunay Mars Yengeç retro kavuşumuyla çok sert bir etkiye sahip. Açıkçası ayın ilk yarısı enerjisi düşük, yorucu ve duygusal tesirler içeriyor. Bu dolunay duygusal ve dürtüsel patlamalara son derece açık etkiler içermekte. Fevri ve subjektif olabiliriz. Geçmişten gelen meseleler özellikle de travmalar tetiklenebilir. Mantık odaklı ve tamamen sağduyu ile hareket etmemiz çok çok önemli bu süreçte.

Özetle bu pek sevimli bir dolunay değil. Enerjimizi çok dikkatli kullanmak zorundayız. Bu sürecin tek iyi yanı halı altına süpürülen meselelerin biz istesek de istemesek de açığa çıkacak olması ve yüzleştirme tesiri içermesi. Bazı hiç konuşulmayan konuların artık gerilim yaratsa da dile getirilme vakti gelmiş olabilir. Bu süreç belki ruhen yorucu olabilir ama aynı zamanda ferahlatıcı bir tesir de sunabilir, zira insanın bazen içini dökmesi hatta bastırdıklarını dışarı vurarak deşarj olması da gereklidir.

Ayın ikinci yarısı itibariyle nefes almaya başlayacağız. İlk olarak 19 Ocak 2025’te Güneş Kova burcuna geçiş yapacak. Bu transitle bireysel özgürlük, yenilikçilik ve toplumsal farkındalık ön plana çıkıyor. Bu dönem bireylerin sınırlarını aşma, kendini özgün şekilde ifade etme ve uzun vadeli hedeflere odaklanma arzusunu artırır. Kova burcunun vizyoner enerjisi hem bireysel hem kolektif düzeyde ilerlemeyi destekler. İkili ilişkilerde bireysel alan ve özgürlük vurgusunun artmasına sebep olur ve buna saygı gösterilmeyen ilişkilerde ani mesafe artışı ve kopukluklar yaratabilir. Özetle hepimiz içinde değişimin rüzgârı esmeye başlayacak ve bu rüzgârın bizi ileriye taşımasına izin vermek elimizde. Güneş 18 Şubat 2025’e kadar bu burçta yolculuğunu sürdürecek.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
KOVAAAAA kurtar biziiiiiiiiiiiii İMDAT ! :hpof:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Eğleniyoruz burçlarla iyi güzel ama gerçekten ocak ayı basladı içim karardı ve sebebimde yok mutlu olacağım herşeye sahibim
İç huzursuzluğu uyku problemleri can sıkıntısı inanılmaz yani ve bunları yaşarken gerçektende dolunay olduğunu ve bu yorumları okuyorum.
Herkes sinirlerine sahip çıksın Ha.lay5mend.li

• sigara
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
Transit mransit bi şeyler yazıyor ne diyor yani nunu? Koçlara nolcakmış ben koçum.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Transit mransit bi şeyler yazıyor ne diyor yani nunu? Koçlara nolcakmış ben koçum.
herkese genel etkilerini yazdım dolunayın
ocak ayı koç yorumu istersen düzenlerim fakat suan yayındayım müsait olunca ayarlarım Ha.lay5mend.li Ha.lay5mend.li

• Saril
Tepkiler: Eru

KahKaha

Bronz Üye
Suçluyu buldum koşunnn
Dolunay vurmuş, bir de nolur siz vurmayın 😂
Ben günlerdir ortalıkta şöyle geziyorum… Daha büyük ceza mı olur 😁
tired sherlock GIF

Eru

Platin Üye

Cherry

Elmas Üye
Güya 2025 koclara iyi gelecek mis: )

Sindiden sıkıntılı başladık: )

Eru

Platin Üye
Allah aşkına şunu teşvik etme, Cherry. Ona da uyma…
Gitcek başınıza iş açacak, sonra yaban ellerde bir de organ mafyası ile muhatap olmak zorunda kalacağım :rolleyes:

Benim organ kalın gelir mafyalara ya. Korkmayın .D

KahKaha

Bronz Üye
Tamam işte benim satılacak böbreğim falan var mıdır sence? Bence para etmez bile :D
Şimdi yangın var diye bağıracağım!
Çocuğum, canım, evladım, bidenecik kardeşim…
Hani siz şimdi @Cherry ile sopaları kapıp birilerini dövünce hapse düşeceksiniz ya… Ben de sizi çıkarmak için kendi böbreğimi satmak zorunda kalacaktım.
Hem benim böbreklerim cillop gibidir, az kullanılmış 😂 Ama vaz geçtim şimdi gidin kimi dövüyorsanız dövün! 😁
Gidiyom ben ya… Konuyu hiç ettim. 😁

Eru

Platin Üye
Şimdi yangın var diye bağıracağım!
Çocuğum, canım, evladım, bidenecik kardeşim…
Hani siz şimdi @Cherry ile sopaları kapıp birilerini dövünce hapse düşeceksiniz ya… Ben de sizi çıkarmak için kendi böbreğimi satmak zorunda kalacaktım.
Hem benim böbreklerim cillop gibidir, az kullanılmış 😂 Ama vaz geçtim şimdi gidin kimi dövüyorsanız dövün! 😁
Gidiyom ben ya… Konuyu hiç ettim. 😁

Haaa taaamamm. Sen böyle anlattın da anlamadık mı hayret bişe. :D
Hem sen ne korkuyorsun yav? Biz birini dövdük diye niye hapse düşelim? Cherry düşer anca. Ben anında fıyarım biliyosun.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
evet arkadaşlar görüyorsunuz herkes sinirli herkes gergin yine bir falcı damgası yiyeceğim ana gelmiş bulunmaktayım ljkndfgljkdf

Üst Alt