Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
GIDIDAN NASIL KURTULURSUNUZ?

Danielle Collins, yağ yakım sürecinde ne kadar dikkat edilse de vücudun hangi bölümünden yağın yakılacağını seçilemediğini belirtti. Fakat bölgede bulunan kasları güçlendirmek, bu yağ görünümünde büyük etkiler oluşturabilir.

Danielle, egzersiz sırasında başın geriye yatırılması gerektiğini, dudaklarınızı kapatmanızı ve dilin ucunu yukarı ve aşağı doğru hareket ettirmeniz gerektiğini belirtti. Sadece bir dakika boyunca bu hareketi yapmak bile, çene kaslarınızda oldukça etkili olacaktır. Böylece bu bölgeyi sıkı tutabilirsiniz.

Collins, yüz egzersizi, yüz masajı ve akupunkturunun bir birleşimi olarak yüz yogasının oldukça etkili olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda zihin, beden ve ruh arasındaki bütünlüğü de sağlayan tekniklere odaklanılması gerektiğine vurgu yapıyor.

Yüz yogası, yüz egzersizleri ve yüz masajının birleşimidir. İkisi bir arada daha genç bir görünüm oluşturmaya yardımcı olur.

Danielle, vücudunuzun formda ve sıkı kalmak için düzenli egzersize ihtiyacı olduğu gibi, yüz ve boyundaki 57 kasın da çalıştırılması gerektiğini dile getiriyor. Egzersizle güçlendikçe sıkılaşır ve kaslara bağlı cilt de gerilir, bu nedenle çizgileri ve kırışıklıkları azaltır.

Üstelik yüzdeki kaslar vücuttaki diğerlerden çok daha küçük olduğundan, güçlerini ve tonlarını arttırmaları çok daha az zaman alır. Masaj ise dolaşımı, lenf akışını arttırır ve toksinleri uzaklaştırır.

Danielle, ayrıca bu egzersizin, kötü cilt tonunu, şişkinliği ve koyu halkaları azalttığını ve cildin daha sağlıklı ve daha genç görünmesini sağladığını dile getirdi. Masaj teknikleri aynı zamanda daha sıkı ve sağlıklı bir cilt anlamına gelen doğal dolgunlaştırıcı maddeler olan kolajen ve elastini de artıracaktır.

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
8 aydır kolajen kullanmaya başlıcam, üşengeçlikten başlayamadım .s.s zaten 3 aydır düzenli vitamin almayı da unutuyorum .s.s
böle şeyler yapabileceğimi hiç sanmıyorum.... çok yaşamam zaten ben :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Aman boş verin sarksin yaa ölümsüzlük diye bir şey yok nasılsa ölcez hepimiz vakit kaybetmeyin

• Saril
Tepkiler: CaT

Morsalkım

Bronz Üye
Sarksın diyor beni üzüyor..Yüz yogası kış mevsiminde yapılması gereken bir egzersizz

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
8 aydır kolajen kullanmaya başlıcam, üşengeçlikten başlayamadım .s.s zaten 3 aydır düzenli vitamin almayı da unutuyorum .s.s
böle şeyler yapabileceğimi hiç sanmıyorum.... çok yaşamam zaten ben :honk:
Sonunda markaya karar verdim. Ama oldukça pahalı. 3+3 aylık böbreğimle takas edicem önümüzdeki ay kısmetse :dyg:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sarksın diyor beni üzüyor..Yüz yogası kış mevsiminde yapılması gereken bir egzersizz
Hiç emin olamıyorum biliyor musun yüzümüzü hamur gibi yoğurunca ya daha çok sarkarsa

Bundan Yıllar yıllar önce Bi kadın Şems bişey diye Bi güzellik uzmanına gidip yaptirmiş da ilk başta her şey çok iyiyken en son davalık olmuşlar yüzü fazla sarkmış😳

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Gıdım var mutluyum yüzüm de sarkabilir yine mutlu olacağim olduğum yaşı göstercem elbet

Üst Alt