Soru Yıl 2015 ?

Eru

Platin Üye
almış mıydın hiç
20 dolar civarıydı tanesi. Almayı düşünmüştüm. "5 tane alsam kenara atsam nolur ki" dedim. Dediğimle kaldım. O zaman 10 seneden daha önce yani. Bir daha aklıma bile gelmemişti. Bugün patlar, yarın patlar diye diye bugünlere geldik işte. :)) Eğer o gün üşenmeyip 100 dolarlık bitcoin alsaydım, bugün cebimde 3,5 milyon lira olurdu.

Lavinia

Altın Üye
Stake etmek mantıklı olurdu ama alanların çoğuda iyi yönetemedi , kumara çevirdi işi
Çevremde parasını batıranda çok oldu maalesef.

NF.

Bronz Üye
Bunun 2013 versiyonunu rüyamda yaşamıştım. Rüyamda bilgisayarda bir şeylerle uğraşırken tarih olarak 2013 yılını görünce hemen eve gidip annemlere 2013’te olduğumuzu söylemek istemiştim. O sevinci ve başa dönmüş olabilme düşüncesinin getirdiği o hissi tarif edemem
Arkadaşlar sevgililik, başarı gibi şeylerden kaynaklı mutlulukların etkisi yok böyle bir hissin yanında. Muazzamdı o his. Çok acayip bambaşka birşeydi.

Lavinia

Altın Üye
Bunun 2013 versiyonunu rüyamda yaşamıştım. Rüyamda bilgisayarda bir şeylerle uğraşırken tarih olarak 2013 yılını görünce hemen eve gidip annemlere 2013’te olduğumuzu söylemek istemiştim. O sevinci ve başa dönmüş olabilme düşüncesinin getirdiği o hissi tarif edemem
Arkadaşlar sevgililik, başarı gibi şeylerden kaynaklı mutlulukların etkisi yok böyle bir hissin yanında. Muazzamdı o his. Çok acayip bambaşka birşeydi.

Aynı yollardan geçme pahasına geri dönmek ister miydin

Nepenthe

Altın Üye
Benim geçmişle bir alıp veremediğim yok, geçmişte hep pişmanlık vardır, hep keşke ile başlayan cümleler kurulur.
Gelecekte ise umut vardır, o yüzden yüzüm hep geleceğe dönüktür benim.

Nepenthe

Altın Üye
Benim geçmişle bir alıp veremediğim yok, geçmişte hep pişmanlık vardır, hep keşke ile başlayan cümleler kurulur.
Gelecekte ise umut vardır, o yüzden yüzüm hep geleceğe dönüktür benim.

Üst Alt