Konuşmayıp, barışmayıp sevgilisini başkasıyla izlemek daha keyif veriyorsa ya?Eskisini düşünmekten yenisinin tadına varamıyor
ne kadar acı bir durum. madem o kadar seviyorsun git konuş arkadaş
Bu konuda konuşmassam isabetli bir karar vermiş ve uygulamış olurum.Konuşmayıp, barışmayıp sevgilisini başkasıyla izlemek daha keyif veriyorsa ya?
Bu konuda @Biggie nin youtube videosu var ben şimdi zikretmek istemiyorum kültürlenin şeklinde başlıyor içerik olarak uyumluBu konuda konuşmassam isabetli bir karar vermiş ve uygulamış olurum.
Literatürde gavatlık olarak geçiyor bu.Konuşmayıp, barışmayıp sevgilisini başkasıyla izlemek daha keyif veriyorsa ya?
Dolmaz, dolmuyordur, dolduramıyordur, çok seviyorsa...Literatürde gavatlık olarak geçiyor bu.
Bi de nasıl bşr eziklik abi bu biri için yerin hiç dolmadı demek. Salak bu insanlar
Çok seviyorsa diye bir şey yok :))Dolmaz, dolmuyordur, dolduramıyordur, çok seviyorsa...
Çok sevmedin mi sen hiç?Çok seviyorsa diye bir şey yok :))
Kandırmayalım kimseyi.
Ben gerçekçi bir insanım. Çok sevdiğimi düşünüyorsam çok sevdiğini görmüşümdür. Seni çok sevdiğini düşündüğün kişi bugün hiç bir şekilde yanında yoksa hiç sevmemiştir derim.Çok sevmedin mi sen hiç?
Aynı kapıya çıktı çok sevdiği için uzaktan izliyor? Böyle değil miBen gerçekçi bir insanım. Çok sevdiğimi düşünüyorsam çok sevdiğini görmüşümdür. Seni çok sevdiğini düşündüğün kişi bugün hiç bir şekilde yanında yoksa hiç sevmemiştir derim.
Seven bir şekilde yakınında olur çünkü. Çok sevmek diye bir şey yok bu yüzden
Hayır @Fluffy cim. Bak bu bahsettiğin eziklik veya başka bir şey.Aynı kapıya çıktı çok sevdiği için uzaktan izliyor? Böyle değil mi
Demek kandırıldık? Seni seviyorum başkasıyla mutlu ol dediklerinde........ Ayağı taşa takılasıcalarHayır @Fluffy cim. Bak bu bahsettiğin eziklik veya başka bir şey.
Çok sevdiğin kişiden uzakta kalamazsın diyorum ben :)) sevmiyor işte
Bu kadar temiz kalpli değilsin ama sen. Kandırılmamışsındır :))Demek kandırıldık? Seni seviyorum başkasıyla mutlu ol dediklerinde........ Ayağı taşa takılasıcalar
Beni akıllı sanman büyük iltifatBu kadar temiz kalpli değilsin ama sen. Kandırılmamışsındır :))
Allahım sen içinde bu hisleri taşıyan insanları temiz yürekli insanlardan uzak eyleEvet var olmaz olsunlar herkeste herseyde onu ararsiniz o duyguyu
Zehir 😂Beni akıllı sanman büyük iltifat
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.