Yeni yil - eski yil

CaT

🎈
Board Admin
Bu yil benim icin bir okadar özel bir okadar yorucu gecti... sanki bir maraton koṣtum, hâlâ koṣuyorum..

Hayir, herkesin yaṣadigi seyler yaṣiyorum aslinda, belki bi tık fazlasini.. cok yoruluyorum demistim, uyusam gecermi? Yok.. gönül yorgunlugu gecmiyormuṣ.. olsunmuṣ insanin sevdigi icin gönlüde yorulabiliyormus...

Bir yili daha geride birakiyoruz, seneye bu sene oldugumuz insan olmayacağiz..

Senin 2024 yilin nasil geçti peki?

_bigguy_

Gümüş Üye
Sinir stres ve ahiret derdiyle geçti yeni yıl da ahiret derdiyle geçecek!
Takım tutmayı terk ettim Allah için yeni yılda da terk etmeyi düşündüğüm şeyler var

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
tamamen yenilendim , geliştim ve yol aldım fakat kendimi daha güçsüz ve savunmasız hissediyorum.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir kısmı çok güzeldi rüya gibi geçti sonra bir kısmında uyandım rüyamdan, çıktım o küçük ütopyamdan. Bu kısmı çok sancılı oldu. Yeni bir rota çizdim aniden, şimdi ütopyanın sarhoşluğu ve anılarıyla mutlu olduğum zamanları mukayese ediyorum zaman zaman

Ayaklarım yere basıyor ama ben bunu istemiyordum. Ayaklarım yerden kesilmişken mutluydum, neyse yaşıyorum hala, bir yaş daha yaşlandım. Asla yapmam diyeceğim deli bir şey yaptım galiba yapmaya da devam edeceğim... İyi yerlere gitmiyor ama kendimi durdurmuyorum da. Hayırlısı

Umarım hepimiz için güzel bir yıl olur 2025

Üst Alt