Yemek tarifi ve püf noktaları paylaşım alanı.
View: https://www.instagram.com/reel/CqaIrLTIgFc/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
@Süreyya
Valla önüme çıktı kıymayı şekillendirip dondurdu çok mantıklı değil mi 🤣🤣🤣
Ben bir kere yaptım yeteri kadar yoğurmadım sanırım pişirince küçücük çatladı çatlayınca içi çok yağ çekti çok ağır oldu. Birdaha denemedim 🤣Hic yapmadim su icliyi ya..ama hakket mantikli.ddd
Daha halen yapacagim..benden bi bq olmaz yaBen bir kere yaptım yeteri kadar yoğurmadım sanırım pişirince küçücük çatladı çatlayınca içi çok yağ çekti çok ağır oldu. Birdaha denemedim 🤣
Ama bu mantıklı geldi bana sanki dışının ince olmama şansı yok
Ben önümüzdeki ay yapcam o kıymayı dondurup yapan gibi yapcam ben en kolay o göründü gözümeDaha halen yapacagim..benden bi bq olmaz ya
@SleepleSsS yaaa😂Billurlu omlet tarifi
Bi anlatayım tarifini 🤣
Lütfen sesli olsun, sonunda kıkırdama ile😂😂 çok güldüm bu gece ya😂Bi anlatayım tarifini 🤣
Nunu bitirsin de ondan sonra 🤣Lütfen sesli olsun, sonunda kıkırdama ile😂😂 çok güldüm bu gece ya😂
Ellerine sağlık çiçeğim, afiyet olsun :*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.