Yaşadığın hayat yaşamak istediğin hayat mı, yaşamaya razı olduğun hayat mı?

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Yaşadığın hayat yaşamak istediğin hayat mı, yaşamaya razı olduğun hayat mı?
Bir kitaptan alıntı idi aslında, cevapları merak ettim, dökülün.

• Beğen
Tepkiler: Eru

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Bu hayatı biz seçemedik seçseydik keşke o zaman bütün isteklerimiz olduğunda mutlu olamazsak.....

Herkesin hayatında eksik olduğunu düşündüğü şeyler vardır ( bazıları hariç ) ama hayatın size verdikleri vardır bazıları bu verdiklerine razı olur bazıları istediklerine ulaşmak için çabalar kimileri kazanıp yeni isteklerinin peşinden gider bazıları kaybedip ya eldekine razı olurlar bazıları kaybeder ama yeniden denerler bazıları eldekini de kaybeder ama hayat devam eder. ( artistik bir şeyler yazmaya çalıştım umararım olmuştur. )

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Herkesin hayatında eksik olduğunu düşündüğü şeyler vardır ( bazıları hariç ) ama hayatın size verdikleri vardır bazıları bu verdiklerine razı olur bazıları istediklerine ulaşmak için çabalar kimileri kazanıp yeni isteklerinin peşinden gider bazıları kaybedip ya eldekine razı olurlar bazıları kaybeder ama yeniden denerler bazıları eldekini de kaybeder ama hayat devam eder. ( artistik bir şeyler yazmaya çalıştım umararım olmuştur. )
Maalesef...

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Yaşamak istediğim hayatı çok şükür yaşıyorum, lakin bu günlere gelmekte kolay olmadı. Mutlaka her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır Ankebut Suresinde dediği gibi. Zor süreçlerden geçtik, bu süreçlerden geçerken çok iyi niyetli biriydik. Lakin zamanla bu süreçler bizi gaddar ve sert karaktere büründürdü. Eskiden üzüldüğüm şeylere artık tepki bile vermiyorum.

Evet istediğim hayatım oldu ama bedelleri de oldu.

ConteS

👑
Gümüş Üye
sonuçta tanrı ruhumu yaratırken dünya denen gezegende yaşayıp yaşamamak istediğimi sormadı
eğer sorsaydı istemiyorum derdim sanırım .d şimdilik memnunum ama işime gelmeyen zamanlarda aksini düşünebilirim.

Charismax

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Sistemin dayattığı hayattayım.. Ama çuhasını delmesini biliyorum .. Biraz zaman var.. Bir kere deldim tekrar geri düştüm.. Bu sefer dibinden kazıyarak girecek az zaman..

Üst Alt