o neymiş yaw sana ne lazımplaza burcu nedir boğa mı
heeee oğlaktır o oğlak çalısmayı seviyor ya lndfg işkolik jdnfgkldjsailormoon gibi hepsinin simgesi var, bir plazadakinin eksik
Erkek versiyonuda deniym mi 😁akrep bam güm
yap yappErkek versiyonuda deniym mi 😁
Erkekler çok çirkin olsun lütfen. Özgüvenleri kırılsın. '))Erkek versiyonuda deniym mi 😁
Evet onu neden öyle tasarladı bilmiyorum birdaha denerim istersenPlajdaki yengeç mi?
Kolye veya görselde burç simgeleri var bir kaçında yokNasıl bulcağım ben
Sen yaptın bunları demek? Harikasın nunu başka neler yapabiliyorsun? Görmeyi çok isterimEvet onu neden öyle tasarladı bilmiyorum birdaha denerim istersen
Yapay zeka ile yaptım yetenek istemiyor sende yapabilirsin ❤️ link pcde kaldı linki bulayım atcam veya konu açarım herkes bir şeyler tasarlarSen yaptın bunları demek? Harikasın nunu başka neler yapabiliyorsun? Görmeyi çok isterim
Lütfen konu aç ben dağınık çalışıyorum unuturum attığın linki denemeye çalışırım boş vakitte eline sağlıkYapay zeka ile yaptım yetenek istemiyor sende yapabilirsin ❤️ link pcde kaldı linki bulayım atcam veya konu açarım herkes bir şeyler tasarlar
Mesela yazıyorsun nuray isimli bir kadın tasarla tasarlıyor 🤣 yapay zeka ürkütücü biraz alışamadım 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.