smoking diye arat cıkarBana biri ekran resmi atabilirmi, burda tepki olarak sigara kullana kullana ifade olarak kullanmadigimdan, whatsapp da nerede oldugunu bulamiyorumm
Bende çıkıyor wp nin kendi emojilerinde aratıyorsun inşallah
Bende çıkıyor wp nin kendi emojilerinde aratıyorsun inşallah
Sigara diye arat bakalımTabikisiii jdjsjdj
@HolySpectre bunu sana yazdimmTamaaam seapma kizma, almancasini yazdim cikti sen bi dahi sinnnnn
Türkçe yazınca çıkıyormuş.@HolySpectre bunu sana yazdimm
Evet sonradan gördüm, o ara telefonun arıyordum kontrol etmek için@HolySpectre bunu sana yazdimm
Napacan ki sigara emojisini?
Ben orta parmak emojisi kullanıyom sinirleninceArada lazim oluyor, sigara yaktiran insan cok hayatim da küfür yerine sigara aticamm
Ben orta parmak emojisi kullanıyom sinirlenince
İngilizce klavyede cigarette 🚬 yazınca çıkıyor
Ah dün nerdeydin ugrastiriyorsun beni jdjdj
uyuyordum ya
Lazim olunca uyu zaten 😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.