Verimli Sabah Rutini Nasıl Olmalı?

Fluffy

🐼
Elmas Üye
1- İŞE ZAMANINDA GİDİN

İşe zamanında gitmek konusunda her zaman dikkatli olun. Çünkü bu zorunluluğun dışına çıktığınızda hem işverininizin gözünde olumsuz bir izlenim yaratabilir hem de günün geri kalanında verimliliğinizin olumsuz yönde etkilenmesine neden olabilirsiniz.

2- KAHVALTI YAPIN

Kahvaltı sadece fiziksel değil zihinsel enerjiniz için de oldukça önemlidir. Bu yüzden verimli bir iş günü için kahvaltıyı ihmal etmeyin.

3- RUH HALİNİZİ KENDİNİZ BELİRLEYİN

Ruh haliniz sizi ve etrafınızdakileri etkiler. Bu sebeple işe başlarken moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Eğer sabah insanı değilseniz bir kahve ile kendinizi şımartabilirsiniz.

1700631214093.png

4- GÜNÜNÜZÜ PLANLAYIN

Sabahları işe başlarken yapılacaklar listesi hazırlayın. Böylece önceliklerinizi belirlemiş ve önemsiz şeyleri devreden çıkarmış olacaksınız.

5- İŞ ARKADAŞLARINIZLA İLETİŞİM HALİNDE OLUN

Güne başlarken iş arkadaşlarınızla günlük hedeflerinizle ilgili yapacağınız kısa konuşmalar, aranızdaki bağı güçlendirecek. Bu da iş ortamındaki motivasyonu artıracaktır.

6- HEDEFİNİZİ KENDİNİZE HATIRLATIN

Sabahları işe başlarken neden çalıştığınızı, hedefinizi kendinize hatırlatın. Böylece motivasyonunuz artacak ve önceliklerinize odaklanmanız kolay olacaktır.

seda28

Gümüş Üye
Screenshot_20231122-115859.jpg

simbat

Gümüş Üye
Sabah saat calar. Erlelersin. Tekrar calar ertelersin. Yine calar ertelersin. yeniden calar ertelersin. bir daha calar ertelersin.o calar sen ertelersin. İste ben sabah rutini diye buna derim.

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Sabah saat calar. Erlelersin. Tekrar calar ertelersin. Yine calar ertelersin. yeniden calar ertelersin. bir daha calar ertelersin.o calar sen ertelersin. İste ben sabah rutini diye buna derim.
Hayatımızın özetini yazmışsın simbo

seda28

Gümüş Üye
Oda doğru .
Bazen öyle oluyor . 😃 esimi kahvalti için kaldiracaktim hazirlayip saat 7 de kurdum malum kis modu alarm caldi ben bi iki uc dakika derken saat 7 bucuk olmus kalktim ayildim kahvaltiyi hazrladim saat 8 de gitti ise
Bi sekilde yetisiyor eve fazla uzak değil is yeri.😆

Üst Alt