Hayır benim tikim yok 🤣Niye tilki okudum
Senin var mı @Arthur
Bakalım tiki olan var mı forumda :)Benim de yok
Dürtünce ııhhh yapıon muBakalım tiki olan var mı forumda :)
Yok ama etrafımda çok pis küfür eden oluyor 😀Dürtünce ııhhh yapıon mu
Aaaa bu tik o tik konusu muydu🤭🤭 yine karıştırdım🤭🤭🤭Dürtünce ııhhh yapıon mu
birşeye odaklanmışken belimin yanına dokunulması ani refleks verdirtir. bazen de küfür çıkar ağzımdan.
sırtıma dokunursan sorun yok. diğerleri için söz veremiyorum askdjjasdSana dokunursam bana sakın küfür etme lütfen
sırtıma dokunursan sorun yok. diğerleri için söz veremiyorum askdjjasd
canın küfür çekiyorsa açık açık söyleyebilirsin bu kadar dolandırmaya gerek yok bazı şeyleri aslkdjkasdkjsaTamam Sırtına dokunmamam lazım, aklimda tutacağım (((( :
canın küfür çekiyorsa açık açık söyleyebilirsin bu kadar dolandırmaya gerek yok bazı şeyleri aslkdjkasdkjsa
tmm özür dilerim. saldım karışmıyorumHemen ifṣaliyorsun ama sen de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.