böyle silersee kabaran tek şey dösemeler olmazArtık nasıl siliyorsa döşemeler kabarmış
Evet böyle devam ederse kabaran tek şey parkeler olmaz... Hayırlısı
Kafalar aynı çalışıyor farkında mısınız?böyle silersee kabaran tek şey dösemeler olmaz
farkında degildim @Chen , yoksa kopyalamazdım yorumunu , gözüm kararmış demek 🚬Kafalar aynı çalışıyor farkında mısınız?
:d herkesin aklına aynı şey gelmiyor mu ya jfkxk yoksa sadece bizim aklımıza mı gelmişfarkında degildim @Chen , yoksa kopyalamazdım yorumunu , gözüm kararmış demek 🚬
Benim erkek halim zaten @uchihaKafalar aynı çalışıyor farkında mısınız?
onore oldum 😁Benim erkek halim zaten @uchiha
Benim aklıma gelen tek şey kadınları neden böyle aptal gösterirler ki kendilerini sunma şekilleri iğrenç sabah sabah yazmıym demiştim işte eğlenemiyom böyle şeylerle malesef fıyyy:d herkesin aklına aynı şey gelmiyor mu ya jfkxk yoksa sadece bizim aklımıza mı gelmiş
Ucuz pazarlama taktiği çiçeğim. Muhtemeldir ki video yorumlarına ahlaki üstünlük taslayan beyefendiler de özelden yavşamıştır. Çok güzelsin, yakıyorsun, senin gibi karım olsun vs yazan sürüyle... Bu samimiyetsiz sözlerle cesaret bulup daha fazlasını yapacak çünkü ekmek parası :dBenim aklıma gelen tek şey kadınları neden böyle aptal gösterirler ki kendilerini sunma şekilleri iğrenç sabah sabah yazmıym demiştim işte eğlenemiyom böyle şeylerle malesef fıyyy
Bunlar yüzünden nette okey bile oynanmıyor herkesi böyle sanan andaval sürüsü var inanılmaz gerçekten hayret ediyorumUcuz pazarlama taktiği çiçeğim. Muhtemeldir ki video yorumlarına ahlaki üstünlük taslayan beyefendiler de özelden yavşamıştır. Çok güzelsin, yakıyorsun, senin gibi karım olsun vs yazan sürüyle... Bu samimiyetsiz sözlerle cesaret bulup daha fazlasını yapacak çünkü ekmek parası :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.