Soru Temizlik Yaparken Ayrı Kıyafet Giyer misin?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Evet böyle devam ederse kabaran tek şey parkeler olmaz... Hayırlısı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
:d herkesin aklına aynı şey gelmiyor mu ya jfkxk yoksa sadece bizim aklımıza mı gelmiş
Benim aklıma gelen tek şey kadınları neden böyle aptal gösterirler ki kendilerini sunma şekilleri iğrenç sabah sabah yazmıym demiştim işte eğlenemiyom böyle şeylerle malesef fıyyy

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Benim aklıma gelen tek şey kadınları neden böyle aptal gösterirler ki kendilerini sunma şekilleri iğrenç sabah sabah yazmıym demiştim işte eğlenemiyom böyle şeylerle malesef fıyyy
Ucuz pazarlama taktiği çiçeğim. Muhtemeldir ki video yorumlarına ahlaki üstünlük taslayan beyefendiler de özelden yavşamıştır. Çok güzelsin, yakıyorsun, senin gibi karım olsun vs yazan sürüyle... Bu samimiyetsiz sözlerle cesaret bulup daha fazlasını yapacak çünkü ekmek parası :d

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ucuz pazarlama taktiği çiçeğim. Muhtemeldir ki video yorumlarına ahlaki üstünlük taslayan beyefendiler de özelden yavşamıştır. Çok güzelsin, yakıyorsun, senin gibi karım olsun vs yazan sürüyle... Bu samimiyetsiz sözlerle cesaret bulup daha fazlasını yapacak çünkü ekmek parası :d
Bunlar yüzünden nette okey bile oynanmıyor herkesi böyle sanan andaval sürüsü var inanılmaz gerçekten hayret ediyorum

Üst Alt