bence güzel özetlemişler 😇"amor senza baruffa fa la muffa ; kavgasız aşk küflenir."
bu atasözü italyanların tutkulu aşk anlayışını ortaya koymaktadır. herhangi bir ilişkide işleri ilginç ve heyecanlı tutmak için bir ya da iki tartışmanın gerekli olduğunu tavsiye ederler. sadece birkaç anlaşmazlık ve kavga içeren aşk güzeldir.
Tartismalar degil de, kavgalar iyi gelebilir.
Iki taraf da bunun bilincinde olmasi lazim...anlik oldugunu
@Chen in de dedigi gibi, tartismalar büyür..kavgalar aninda bitebilir..
Nasil bitireceginizi de ben söylemeyeyim artik.
Benim gibi sakin insanla tartışma mi olur beybi bende sorun var o zaman beni görende sakinleşiyor😅konuya bağlı olarak da değişen bir şeydir bu.
ama bence tartışmadan ilişkiler oturmaz. ne derler bilirsin, herşey yolundaysa bir problem vardır mı derler 😇 🤣
sen gerçekten sakinsin ama ikili ilişki de mutlaka tartışıyorsundur hissedebiliyorum 🤣 ayrıca görünce sakinleşme faslına katılıyorummBenim gibi sakin insanla tartışma mi olur beybi bende sorun var o zaman beni görende sakinleşiyor😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.