Siyahi bir abla var youtube'da silah atışları yapıyor. Onu niyeyse takip ediyorum.
Necati ve saykolar'dan gitarist barış ile senelerdir arkadaşız. Niyeyse?
Bir de SSG yazdıklarımı takip ediyor. Ona da anlam veremiyorum.
Benim bu huseyin speed yine iyimis ozaman 😂
Baktım da tuhaflık sevmiyorum galiba..
Ne düz insanım ya..
Daha araştırsam ne saçmalıklar çıkar, ohooo.
Nude resim cizen birini takip ediyormsum 😄
Kim o merak ettim
Kadın vücuduna takmış kafayı. Daha çok eskiz çalışıyor gibi. Enteresanmış. Görmek ister miyim anasayfamda? Hayır. Ama enteresan yine de.
Bi ara kara kalem cizimi cok yapiyordum, ozmnlardan kalma sanirim.. amatör cizim yapanlari seviyorum, fazla paylasim yapmiyo sanirim ana sayfama bayadir düsmüyor
Hadi ya? Ben de çiziyordum. Hani hiç göremedik çizdiklerini? Paylaş bakalım.
Yaa ama ben cok amatörüm ksjdbs bi kac kez paylasmistim ama sanirim sen daha aramizda degildin :) bulursam paylasayimm
Niye canım çizim çizimdir. Profesyonel olmadıkça hepsi aynı anlama geliyor zaten. Amatörlük işte. Ben de öyleydim. :))
Ozmn sende paylaṣ 🤩
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.