Tacize Karşı Tedbir Olarak Neler Kullanabiliriz?

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Canlar toplu taşıma, sokaklar ve her an başınıza gelebilir. Biber gazından başka ne gibi önlem alabiliriz?

chevy

Gümüş Üye
karşı tarafın hayalarına sağlam bir tekme her zaman işinizi görür. Tek kıstas ıskalamayın.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gidemem şekerim işim gücüm her şeyim burda
ben taşındım tekirdağda hala eski geleceklerimiz çoğu zaman sürdürülüyor
kadının yanına erkekler oturmaz mesela veya hemen yer verilir yer verilmezse bile yaşı büyükçe biri gençlere seslenir gençler yer verir misiniz diye illaki biri kalkar falan
bunlar iş saatleri yola çıkarsan tam olmayabilir fakat günün ortasında boş araçlar ben ailem istanbulda olmasa istanbula gelmem açıkcası
istanbulda çalışırkende 5 6 araç binmediğim oluyordu binmem yani o araç binilesi bir şey değil ve müdehalede edilmiyor..:saskin2::saskin2::saskin2:

Fluffy

🐼
Elmas Üye
ben taşındım tekirdağda hala eski geleceklerimiz çoğu zaman sürdürülüyor
kadının yanına erkekler oturmaz mesela veya hemen yer verilir yer verilmezse bile yaşı büyükçe biri gençlere seslenir gençler yer verir misiniz diye illaki biri kalkar falan
bunlar iş saatleri yola çıkarsan tam olmayabilir fakat günün ortasında boş araçlar ben ailem istanbulda olmasa istanbula gelmem açıkcası
istanbulda çalışırkende 5 6 araç binmediğim oluyordu binmem yani o araç binilesi bir şey değil ve müdehalede edilmiyor..:saskin2::saskin2::saskin2:
Burası öyle değil şekerim elinden gelse kucağıma oturacak
Oturacak yer bulursan tabi ayaktaki vaziyeti hiç söylemiyorum bile. İnsanlar gözünü karartmış artık oyle eski gelenekmiş yok ama çok sevdim o geleneği en azından bedenini korumak için iyi yöntem

Frenk

Altın Üye
Bir kızla tanışmıştım... İstanbulun surileri vs saygılı işinde gücünde taciz etmezler sarkıntılık etmezler çok elitler sizin buradakiler elle tacize kadar gidiyor demişti

Konu özellikle toplu taşıma idi...

İstanbulda toplu taşımayı çok nezih olarak algılamıştım

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Burası öyle değil şekerim elinden gelse kucağıma oturacak
Oturacak yer bulursan tabi ayaktaki vaziyeti hiç söylemiyorum bile. İnsanlar gözünü karartmış artık oyle eski gelenekmiş yok ama çok sevdim o geleneği en azından bedenini korumak için iyi yöntem
Biliyorum ya 29 yıl istanbulda yaşadım bende taşınmak hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biriydi
gezmeye gidersin kalabalık cafeye gidersin kalabalık her yer insan tıklım tıklım ayyy konuşması bile bunalttı ha

sırt çantası işe yarıyor bu arada :)

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bir kızla tanışmıştım... İstanbulun surileri vs saygılı işinde gücünde taciz etmezler sarkıntılık etmezler çok elitler sizin buradakiler elle tacize kadar gidiyor demişti

Konu özellikle toplu taşıma idi...

İstanbulda toplu taşımayı çok nezih olarak algılamıştım
İşinde gücünde insan taciz etmeye yeltenmiyor zaten yorgunluktan anası ağlamış, boş beleş arsız uğursuz tipler, yaşlılar yapıyor. Ortam biraz tenha olursa fark edilir ama iş saatleri özellikle çok daha sıkışık olduğu için fark edilmiyor

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Biliyorum ya 29 yıl istanbulda yaşadım bende taşınmak hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biriydi
gezmeye gidersin kalabalık cafeye gidersin kalabalık her yer insan tıklım tıklım ayyy konuşması bile bunalttı ha

Sırt çantası kullanıyorum ben de ama çanta ile sürüklüyorlar jfjdjd (toplu taşımada en sevilmeyen çanta türü)

Fluffy

🐼
Elmas Üye

Kaplumbağa gibi hissediyorum sırt çantasıyla ben ama güzel fikir

Üst Alt