Hayasını bulana kadar daha uzaktan mesafeli bir yöntem yok mu?karşı tarafın hayalarına sağlam bir tekme her zaman işinizi görür. Tek kıstas ıskalamayın.
Biber gazına devam o zaman @Fluffy cim.Hayasını bulana kadar daha uzaktan mesafeli bir yöntem yok mu?
istanbuldan taşınmak!Canlar toplu taşıma, sokaklar ve her an başınıza gelebilir. Biber gazından başka ne gibi önlem alabiliriz?
Gidemem şekerim işim gücüm her şeyim burdaistanbuldan taşınmak!
ben taşındım tekirdağda hala eski geleceklerimiz çoğu zaman sürdürülüyorGidemem şekerim işim gücüm her şeyim burda
Burası öyle değil şekerim elinden gelse kucağıma oturacakben taşındım tekirdağda hala eski geleceklerimiz çoğu zaman sürdürülüyor
kadının yanına erkekler oturmaz mesela veya hemen yer verilir yer verilmezse bile yaşı büyükçe biri gençlere seslenir gençler yer verir misiniz diye illaki biri kalkar falan
bunlar iş saatleri yola çıkarsan tam olmayabilir fakat günün ortasında boş araçlar ben ailem istanbulda olmasa istanbula gelmem açıkcası
istanbulda çalışırkende 5 6 araç binmediğim oluyordu binmem yani o araç binilesi bir şey değil ve müdehalede edilmiyor..
Biliyorum ya 29 yıl istanbulda yaşadım bende taşınmak hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biriydiBurası öyle değil şekerim elinden gelse kucağıma oturacak
Oturacak yer bulursan tabi ayaktaki vaziyeti hiç söylemiyorum bile. İnsanlar gözünü karartmış artık oyle eski gelenekmiş yok ama çok sevdim o geleneği en azından bedenini korumak için iyi yöntem
İşinde gücünde insan taciz etmeye yeltenmiyor zaten yorgunluktan anası ağlamış, boş beleş arsız uğursuz tipler, yaşlılar yapıyor. Ortam biraz tenha olursa fark edilir ama iş saatleri özellikle çok daha sıkışık olduğu için fark edilmiyorBir kızla tanışmıştım... İstanbulun surileri vs saygılı işinde gücünde taciz etmezler sarkıntılık etmezler çok elitler sizin buradakiler elle tacize kadar gidiyor demişti
Konu özellikle toplu taşıma idi...
İstanbulda toplu taşımayı çok nezih olarak algılamıştım
Sırt çantası kullanıyorum ben de ama çanta ile sürüklüyorlar jfjdjd (toplu taşımada en sevilmeyen çanta türü)Biliyorum ya 29 yıl istanbulda yaşadım bende taşınmak hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biriydi
gezmeye gidersin kalabalık cafeye gidersin kalabalık her yer insan tıklım tıklım ayyy konuşması bile bunalttı ha
sırt çantası işe yarıyor bu arada :)
Kaplumbağa gibi hissediyorum sırt çantasıyla ben ama güzel fikirBiliyorum ya 29 yıl istanbulda yaşadım bende taşınmak hayatımda verdiğim en güzel kararlardan biriydi
gezmeye gidersin kalabalık cafeye gidersin kalabalık her yer insan tıklım tıklım ayyy konuşması bile bunalttı ha
sırt çantası işe yarıyor bu arada :)
en azından sırtına biri yaslanmıyor 🚬Sırt çantası kullanıyorum ben de ama çanta ile sürüklüyorlar jfjdjd (toplu taşımada en sevilmeyen çanta türü)
Nasıl bir manzaraToplu taşımada bir ile iç içe iken biber gazı sıktığını düşündeüm de @Fluffy
bol göz yaşı varNasıl bir manzara
Ankarada olmuyor mu böye şeyler :))istanbuldan taşınmak!
Ankara ya kadar taciz geldi mi?Ankarada olmuyor mu böye şeyler :))
Pavyona düşecek kadar düşük sınıf mıyız yahu 😂Ankara ya kadar taciz geldi mi?
İhtiyacınızı pavyonda görüyorsunuz sanmıştım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.