birine bıkkınken ilişki nasıl yürür ki 😩Bıktı isen gönderme. Her hakka sahipsin.
İşte bitmiş @nunubirine bıkkınken ilişki nasıl yürür ki 😩
ay eski fotolara açıp bakmak çok zevkli oluyorİşte bitmiş @nunu
Bitmese sevgilisi istemeden şebek şebek fotolar atar bence🤭
Birde partnerinle ile çekilenler gör eğlenceyi🤭ay eski fotolara açıp bakmak çok zevkli oluyor
telefonda öylesine çekilen çirkinli komikli fotolarla dalga geçiyorsun
Srankkk diye vurma sesi geldi gibi😂Bıktırıyor. Durmadan foto mu atacaz lan sapık
Sen şimdi at ben sürekli isteyim anlarsın :))Surekli derken nasil yanii
Gif yaparım öyle atarım biraz idare eder herhalde lkjsadSen şimdi at ben sürekli isteyim anlarsın :))
Ağzında güllü falan olsun lütfen😂Slayt filan yapıp atın bari
Görüntünün kenarında gülüm bitanem filan gibi yazıları da eklemeyi unutmasınlar :)Ağzında güllü falan olsun lütfen😂
Ay öyle fotolar çok meşhurdu di mi bir dönem 😂 bir dertlendim bak simdiGörüntünün kenarında gülüm bitanem filan gibi yazıları da eklemeyi unutmasınlar :)
Doğan, şahin marka arabaların arka camlarına Liselim filan yaziyorlardı. Adam gelmiş 30 yaşına liselim diye yazi yazdırıyor 😀Ay öyle fotolar çok meşhurdu di mi bir dönem 😂 bir dertlendim bak simdi
18inde kaldı ise hayalleri. Hor görme adamı 🥺🥺🥺Doğan, şahin marka arabaların arka camlarına Liselim filan yaziyorlardı. Adam gelmiş 30 yaşına liselim diye yazi yazdırıyor 😀
Üniversiteye giden birine aşık olsaydı o zamanda unilim mi yazdiracakti 😀18inde kaldı ise hayalleri. Hor görme adamı 🥺🥺🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.