Sosyal yardımlarla hayatımı idame ettirmem mümkünmü?

umut3200

Uzaklaştırıldı
Ben iyi kötü hayatını kendi başına idame ettirmek isteyen başkalarına minnet etmek başkalarının eline bakmak istemeyen bir bireyim 21 yaşındayım belden aşağım tutmuyor lise mezunuyum 12 yıllık eğitim öğretim dönemim pekte başarılı geçmediği için üniversite okumayıda planlamıyorum bunun nedeni ders çalışmakta pek başarılı olamamam ilerde anneme ve babama bir şey olması durumunda bana 17-21 bin tl sosyal yardımlardan gelir gelecek bu hayatımı idame ettirebilmem kimseye mecbur kalmamam için yeterli bir miktar mı?

Raison Detre

- . -
Altın Üye
bir insan bir şeyde başarılı olamıyorsa , o şeye az vakit ayırdığı için olur genelde, okul için diyorum.

Para yeter.

Eru

Platin Üye
O miktara ensemde boza pişmişliği var hocam. Yanlış anlama beni. Muhtemelen o civarlarda miktarlar ile hayatımı ensemde boza pişirmeye devam ederek sürdüreceğim.

Ha konu burada sen ve özel durumun olunca iş değişiyor. Bu özel durumunda ne gibi ekstra giderlerin oluyor onu bilemiyorum tabi. Ev işini çözdüysen, kira değilse geçinirsin. Ha tersiyse, işin zor.

rick

Bronz Üye
tabi ki yeterli bir miktar değil, ekonominin belirsizliği ortadayken, gelecek konusunda net konuşabilmek en zenginin bile zorlanacağı bişey...

tabi ki işin olabilmesi çok güzeldir, emeğinle kazandığının değeri sana hep farklı gelir. ama çabalamana karşı olmuyorsa da çokta takılmaman gerek... fazla takılarak psikolojik olarak kendini yıpratman sadece sana zararı olur, başkaları umursamaz bile...

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Ne yaptın o işi Umut?

Zeze

Gümüş Üye
kaygılardan uzak durmaya çalış kardeş. İnsan hayatında her türlü soruna probleme güzel bir çözüm olan inanç kavramını tavsiye ederim sana.

Alice

Altın Üye
Ülke şartlarında düşünmek gerekirse sosyal yardım ev kirasına yetmez ')) çünkü aldığınız en dip asgari ücret bile ev kirası ödeyemiyor

NF.

Bronz Üye
Bu ülkeye bir frank gallagher şart

Üst Alt