Bu soruyu sorarak abimiz zekasini ortaya koymus : )
çok şaşırdınay kadin mis bu : ) kadin mis bu : )
Sen niye umutlarımızın beline kürek vuruyorsun hayat ışığımızı karatıyorsunFlört ne ....
sen1 o 1000 kişi ile flörtleşiyordur neden o kadar taktın ki ?
Adam denemiş, kızlarda da işe yarıyor mu diye :))Kiracılara söylenen yalan değil mi bu
Yaramış gibi duruyor.Adam denemiş, kızlarda da işe yarıyor mu diye :))
Yaa işte sevgili değil ama arkadaşta değil cilveleşiyor ama koklaşmıyor göstermiyor ama vermiyor daUlan su flörtü biri bana aciklasin.
Yaa işte sevgili değil ama arkadaşta değil cilveleşiyor ama koklaşmıyor göstermiyor ama vermiyor da
Ayyy bişeydi o ilişki şeklinin adı ya aklıma gelmedi sevişmeyelim ama öpüşmeyelim koklaşmasak da sürtünelim tipli bir ilişki
Situationship ilişki tarzını mı diyorsun
de mi tüüü banaAdam denemiş, kızlarda da işe yarıyor mu diye :))
Siz erkekler yok musunuzYaramış gibi duruyor.
Üstad sayalım artık adamı
Maalesef varız. Allah'a en çok bu konuda dua etmeli kadınlar yoksa Dünyada kadınlar birbirini yerdi. En azından şimdi bir şamaroğlanı varSiz erkekler yok musunuz
Ahahah ama çok sabırsızlısınız. Düşünüyorum da kapris çekmek kolay iş değil.Maalesef varız. Allah'a en çok bu konuda dua etmeli kadınlar yoksa Dünyada kadınlar birbirini yerdi. En azından şimdi bir şamaroğlanı var
Kapris bişey değil ama artık başka bir seviyeye çıktıAhahah ama çok sabırsızlısınız. Düşünüyorum da kapris çekmek kolay iş değil.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.