Tabi ki... duvarlar örmek gerek
baktınız ayarı kaçıyor uzaklaşmak gerek
sevmemek gerek
Ben herkesi ayni Sevemem.
Herkes zaten ayni sevilmez ki ..
Ne demisler baglanma insana , baglan hayata..
Olmamalı sevgi cimrisi olan her şeyde cimri olur
Az seveceğimiz, sınırlar koyacağımız, taktik geliştireceğimiz, şüphe duyacağımız, sevginin pazarlığını yapacağımız (o şu kadar severse ben de bu kadar severim) dediğimiz şey aşk değil ki eğer bu ikilemleri yaşiyorsak üzülürüz şahsi fikrim bu yönde çiçeğimo cimrilik degil ki ..
Mesela senin degerini anlamayani , neden cok sevesin ki gibi ..
aileni cok sev, sinirsiz sev o baska.
Ama herkesi sinirsiz seversen o zaman gün gelince sen üzülürsün, üzülme diye..
aldigin degeri kadar sevmeli diye düsünüyorum ..
Az seveceğimiz, sınırlar koyacağımız, taktik geliştireceğimiz, şüphe duyacağımız, sevginin pazarlığını yapacağımız (o şu kadar severse ben de bu kadar severim) dediğimiz şey aşk değil ki eğer bu ikilemleri yaşiyorsak üzülürüz şahsi fikrim bu yönde çiçeğim
(o şu kadar severse ben de bu kadar severim)
bu konuda haklisin.
Pazarlik gibi oldu bu ..
Benim aslinda demek istedigim ..
O arkadasim beni bu kadar seviyor bende o kadar seveyim degil de.
Ben arkadasimi cok seviyorum .. O da beni seviyor.
Ama insan zamanla tecrübeler ediniyor, kalbi o kadar cok kiriliyor ki , kendini korumaya aliyorsun sadece.
Karsindaki insanin seni üzmeyecegi kadar sevmeyi gösteriorsun yada his ettiriyorsun .
Benim Sinirlama dedigim ki kastim bu sadece.
mesela, Felanci bir arkadasina cok deger veriorsun. Cok sevdigin icin ona cok seyler yapiorsun cünkü sen cok seviorsn.
Bu sinirsiz oldugu zaman da, bazende oluyor ki o arkadasin o degerini anlamiyor.
Sonra ufacik hatanda seni silebilior bile.
Bende diyorum ki bunlarin olmamasi icin bazen ölcülü sevmekde fayda var,
Cok sev ama ölcülü ol..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.