Siz siz olun, pil takmayin Sosyal medyada görünce cinsel organında denedi, soluğu hastanede aldı

CaT

🎈
Board Admin

İsmi açıklanmayan 49 yaşındaki bir adam, penisinin içinde 24 saat boyunca bir pil kaldıktan sonra acil bir şekilde ameliyata alındı. Adamın cinsel organında tahribat meydana geldiği söylendi.​

İnanılır gibi değil! Sosyal medyada görünce cinsel organında denedi, soluğu hastanede aldı

Bir adam sosyal medyada gördükten sonra cinsel performansını arttırmak için penisine pil sokmaya karar verdi. Bu tuhaf kararının ardından vücudunda meydana gelen değişiklikler üzerine soluğu hastanede aldı. Obstrüktif üriner semptomlara bağlı olarak acı içinde acil servise giden adamın penisinde 24 saat boyunca duran pil alındı. Beş ay sonra ise tedavi edilen penisinde pilin üriner tıkanıklık komplikasyonlarına yol açması üzerine tekrar hastaneye sevk edildi.

“CİDDİ HASARA NEDEN OLDU”​

Doktorlar yabancı cisimlerin vücuda girmesiyle birlikte nadir görülen hastalıklara davetiye çıkartabileceğini söyledi. Cinsel organında pil bulunan adama ilişkin raporunda tıbbi ekip, “Pil vücuttan çıkartıldı. Ancak 24 saat pil bulunması üretra ve korpus spongiozumda ciddi ve ilerleyici hasara neden oldu” ifadelerini kullandı.

CaT

🎈
Board Admin
Yarisi neden beyaz diger yarisi siyah bilemedim... dark mode kullanmamam gerek galiba

Nobody

Teknik Admin
Yarisi neden beyaz diger yarisi siyah bilemedim... dark mode kullanmamam gerek galiba
Yazıları seçip, editor menüsünden biçimlendirmeyi kaldır'a tıklaman gerekiyor, en başta silgi gibi bir iconu var.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
O kocaman pil nasıl girmiş oraya aklım almıyor

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Erkek gibi erkek, eşini mutlu etmek için fitil niyetine totişten aldığı pille performansını arttırmak istemiş........ Her şeyi kadınlar için yapıp, birde kadınlara yaranamıyor şu adamlar ya. Nankörsünüz kızlar.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Erkek gibi erkek, eşini mutlu etmek için fitil niyetine totişten aldığı pille performansını arttırmak istemiş........ Her şeyi kadınlar için yapıp, birde kadınlara yaranamıyor şu adamlar ya. Nankörsünüz kızlar.
Okumadın galiba başka yerden almiş pili

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
arkadaşlar, pipilerimizde içine istediğimizi sokabileceğimiz benim bilmediğim gizli bi hazne falan mı var...... pil pipiye nasıl sokulur başka...... 🤔

CaT

🎈
Board Admin
arkadaşlar, pipilerimizde içine istediğimizi sokabileceğimiz benim bilmediğim gizli bi hazne falan mı var...... pil pipiye nasıl sokulur başka...... 🤔

Valla bende anlamadim tam olarak, fotoda da baya ileri ittirmis gibi duruyo

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
Valla bende anlamadim tam olarak, fotoda da baya ileri ittirmis gibi duruyo
benim tahminim poposundan sokmuş, çünkü prostatı falan popodan kontrol ediyorlar ordan biliyorum...... haber dönüp dolaşa pipiden diye yazılmış..... 🤔

Nobody

Teknik Admin
düşman şeyine

• Haha
Tepkiler: CaT

angie

2022-23
Bronz Üye
Allah akıl fikir versin ya ne demeli

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu