Sevgilim Beyaz Gömleğime Ruj Lekesi Bırakmış Karım Görmeden Nasıl Temizlerim

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Günlük koşuşturma sırasında, fark etmeden gömleklerin yakasına ve kollarına ruj lekesi bulaştırmak kaçınılmazdır. Ruj; içerisinde bol miktarda kimyasal kullanılan bir ürün olduğu için bulaşan lekesini temizlemek, oldukça zordur. Ruj lekesi temizlemede kumaşın cinsine göre değişik birkaç yöntem uygulanır.

Screenshot_20230806_232609_com.opera.browser_edit_140764755888934.jpg
Deterjanlı Su İle Ruj Lekesi Temizleme

Ruj lekesi bulaşan gömlek, makinede yıkanmadan önce, elde bulaşık deterjanı kullanılarak ovalanmalıdır. Bulaşık deterjanının içinde yağ sökücü kimyasallar bulunduğu için ruj lekesi temizlemede oldukça etkilidir. Ovalama işlemi bittikten sonra makineye atılan gömlek uzun yıkamada yıkanır. Bu yöntem ruj lekesini temizlemekte oldukça başarılı bir yöntemdir.

Eter İle Ruj Lekesi Temizleme

Çok kuvvetli bir temizleyici olan eter, pamuk oranı düşük gömlek kumaşlarındaki ruj lekesini kolayca temizler. Gömleğin ruj lekesi olan bölümlerine bolca eter sürülür, sabun ve ılık su ile ovalanır. Kuruması için bekletilen gömlekteki ruj lekesi bir süre sonra kaybolacaktır.

Oksijenli Su İle Ruj Lekesi Temizleme

Pamuk oranı yüksek ve ipekli gömlek kumaşlarındaki ruj lekesi, oksijenli su ile kolayca temizlenir. Gömleğin ruj lekesi oluşan bölümlerine, oksijenli su direk dökülür. Biraz bekletildikten sonra sabun ve sıcak su ile ovalanarak temizlenir. Ardından makineye atılan gömlek, çıktığında rujdan eser kalmayacaktır. Oksijenli suyun gömleğe direk temas etmesini istemiyor, rengini almasından korkuyorsanız, önce lekeli bölgeye, bir miktar tereyağı sürüp ardından oksijenli su dökerek temizleme işlemini yapabilirsiniz​

Eru

Platin Üye
Çöpe atarsın, yakarsın imha edersin.
Neden temizler ki bir insan böyle bir durumda?

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Çöpe atarsın, yakarsın imha edersin.
Neden temizler ki bir insan böyle bir durumda?
Çünkü Müge Anlı artık kadınlara, kocanız evden çıkmadan üstünde ne vardı diye soruyor atamaz gömleği o adam

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
gardrobu birbirnin aynı kiyafetlerden oluşan dayıların tek amaci minimalist bir yaşam olamazdı zaten 😂

ConteS

👑
Gümüş Üye
bir erkek canlısı çıkıp “eter kesin çözüm beyler” diye yorum atsa ne gülerim ama sjsjjs

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
bir erkek canlısı çıkıp “eter kesin çözüm beyler” diye yorum atsa ne gülerim ama sjsjjs
Yoh kezzap kezzap. Direh kezzap.
Şaka bir yana karım böyle bir şeyi görse, "Şerefsizim haberim yok, kızın biri ben farkında olmadan öpmüş" derim. Yok ne alaka derse "Kızım bir kızla birlikte olsam gömleğimi mi öptürürüm yoksa direkt onu ben mi öperim?" diyerekten ters mantık yapar, manipülasyon yeteneğimi kullanır onu ters köşeye yatırırım.

Sonrası zaten her şekilde çözülecek mevzu 🤣 🤣 🤣

ConteS

👑
Gümüş Üye
Yoh kezzap kezzap. Direh kezzap.
Şaka bir yana karım böyle bir şeyi görse, "Şerefsizim haberim yok, kızın biri ben farkında olmadan öpmüş" derim. Yok ne alaka derse "Kızım bir kızla birlikte olsam gömleğimi mi öptürürüm yoksa direkt onu ben mi öperim?" diyerekten ters mantık yapar, manipülasyon yeteneğimi kullanır onu ters köşeye yatırırım.

Sonrası zaten her şekilde çözülecek mevzu 🤣 🤣 🤣
oha lan ben bile ikna oldum şu an sjsjjs

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kızın biri de sinek zaten haberin yokken gelmiş yakana yapişmiş

• gülücük
Tepkiler: -a-

Xasthur

Yönetici
beyaz gömlek giyme neden beyaz gömlek giyiyorsun. karda yürüyüp izini belli ediyorsan giyme

CaT

🎈
Board Admin
O dudak boyasi zaten nasil gömlege geliyo hic cözemiyorum

Challenge

Bronz Üye
Aşkım , hep sana mı yükleneyim. Sen bana ömürlük lazımsın der sıyrılırım işin içinden

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Aşkım , hep sana mı yükleneyim. Sen bana ömürlük lazımsın der sıyrılırım işin içinden
O da bir çözüm de bu sefer, git o zaman ona yüklen güle güle der kız milleti işin içinden çıkar aga. Biraz manipülatif olmak lazım.

Üst Alt