Hafif bir şeyler arıyorum ne yapıyım?
@Eru olsa güzel menü çıkartırdı düşünüp geliyorum
Ekmek banmalı bir şey yok mu yahuEvdeyken sahurda fix menüm; muz, yulaf ve fıstık ezmesi :)
Hadi bir kıyak yapayım. :d
Sahur hiç yapmıyorum. Fakat sahurda yemek yiyecek olsam hafif bir menü isterdim. Hatta kahvaltı menüsü gibi. Ekmeği banıp banıp yiyebileceğim yoğurtlu, peynirli şeyler güzel olurdu.
Hafif bir çorba seçerdim. Biberli Borani, havuç tarator, beyaz peynirli omlet, sosis tava, zeytin ezmesi, sarımsaklı tereyağı (fırınlanmış sarımsak. Koku yapmaz)
Sahur menüsü derken içki menüsü gibi oldu ama güzel oldu.
Evlenmelik adam ya
Ben senle evlencem biiiigim aşkın kanunu baştan yazacaz. Beğenmediğimiz yerlerde torba yasa çıkartırız, anangillere gider karnımızı doyururuz, sana masraf olmasın :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.