Katılıyorum. Herkes evde kalsın. Camdan cama bakın yeter.Herkes evde kalsın, bu paraya evlenilmez ev de alınmaz para pul para çöp...
Kamyon gibi kadın al?Valla bir hazırlığım yok. Zaten bir veya daha fazla milyonum olsa karı almam kamyon alırım.
Kamyon gibi kadın al?
Kamyonun üstüne Alyazmalım..Öyle olmaz. At gibi kadın, kamyon gibi kamyon lazım bana.
İşin rajonu düğün, damat halayı, düğün pastası, altınlar, yüz görümlüğü, gerdek, balayı, eve dönüş borçlar, ne zaman çocuk yapıyorsunuz, borçlar, aile içi dedikodu, senin annen, benim annem, bayramda oraya gitmem, borçlar diyerek devam etmeliÇıkın birlikte yaşayın. Birbirinize destek olun ihtiyaçlarınızı giderin. İlla düğün nikah gerekmiyor. Takılın kafanıza göre..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.