Okul yıllarında unutamadığınız anılar

Serçe

Uzaklaştırıldı
3 kız arkadaştık ve sırayla her hafta birimize küsüp diğerini dışlıyorduk. Beden öğretmenimiz hepimizi birbirimize küstürdü en sonunda konu kapanmıştı Ssjsj

suC

Uzaklaştırıldı
Müdürümun anneme senin oğlun kırk yillik tiryaki gibi dışarda sigara içiyor belki şimdi ustundeee vardır deip bakıp bulması (: Bir müdür vuruyor bir annem vuruyor (: pinpon topuna dönmüştüm ordan oray@ (:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
beni sevmeyeceğini bile bile yeşil gözlü güzel sesli birine gönlümü kaptırmam.
insan hata yapa yapa tecrübe kazanıyor arkadaşlar 2+2=4

AsteriX

DJ
sıra arkadaşım ingilizceyle alakası olmadığı halde benden kopya çeke çeke yıllarca ingilizce dersini geçti :D

AsteriX

DJ
ben orta 2'ye gidiyordum. fen bilgisi dersi öğretmeni tahtada bir şey anlatıyor, tüm sınıf kendi arasında vızır vızır konuşuyor. öğretmen konuşmalara dayanamayıp birden kızmaya başlıyor. bana dönüp sen neden güldün diyor. gülmedim hocam diyorum. güldün güldün ben senin gibi zengin çocuklarını iyi bilirim diyor ve şaaak bir tokat :) halbuki sınıfın maddi durumu en kötü ve en çalışkan öğrencilerindendim, dersi de dinlemekteydim :D

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
8. sınıfa giderken 7. sınıfa giden bi oğlan bana aşık olmuş ve mektup yazmış.. onu da arkadaşıma vermiş bana versin diye. kız getirdi durumu açıkladı. ben o mektubu almadan geri gönderdim.. hiç de merak etmedim içinde ne yazıyordu.. oldum olası prensipli bir insan olmuşumdur zaten :torpu: bu da böle bi anımdır :misshonk:

Çetin

Mezarkabul
Uzaklaştırıldı
Üniversitede Veri Analizi dersimiz vardı. Vize notunu ödevden almıştık. Ödev bilgisayarda hazırlanıp diskete kaydedilecekti. Okulda 1 tane bilgisayar laboratuarı vardı. Orayı kullanma fırsatı yakalayanadım. İnternet kafede hazırladım mecburen. Orada da ofis programı olmadığından, hocanın istediği gibi olmadı ve 30 aldım. Biz sınıfça vizelerden sonra derse girmezdik. Bizim ikinci öğretimdekiler girmiş. Hoca iki soru soracağını ve birinin vize sonrasından olacağını söylemişti. Arkadaşlarla kitaptan falan çalıştık ama hiç bir şey anlamadık. Bizim yurtta ikinci öğretimden bir arkadaş vardı. Sınıf arkadaşı yanına geldi. Ona anlatacaktı, ben de onun odasına gittim ve onları dinledim.
Ben ve anlatan arkadaş 100 aldık. Diğer arkadaş 60-70 gibi bir not almıştı.

Üst Alt