Nasıl da Hamile Kaldım ama Herkes Yeterince Görsün

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Top Gun: Maverick filminin, 75'inci Cannes Film Festivali kapsamındaki galasının parlayan yıldızlarından biri Tom Cruise oldu. 59 yaşındaki oyuncu gecede bir de Onursal Altın Palmiye Ödülü aldı

Galanın kırmızı halısında dikkat çeken konuklardan biri de sevgilisi Andre Lemmers'den üçüncü bebeğini bekleyen Brezilyalı model Adriana Lima'ydı. 40 yaşındaki Lima'nın giderek büyüyen karnını gözler önüne seren bir elbise giydi

628606b14e3fe1248038adaf.jpg

Ben yaptim onu seve seve bile isteye bakışı siz benim gibisini yapamazsınız çünkü ünlü çocuğu bu

Lima, kırmızı halıda sevgilisiyle birlikte uzun uzun poz verdi. Modelin, geçen ay sosyal medyada gündem olan karın kasları bu elbiseden de dikkat çekti

Adriana Lima ve Andre Lemmers, geçen ay bekledikleri bebeğin cinsiyetini bir sosyal medya paylaşımıyla duyurmuştu. Buna göre çift, bir erkek bebek bekliyor. Çiftin mutlu haberi duyurduğu videoda Lima'nın eski eşi Marko Jaric ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Valentina ve Sienna ile Lemmers'ın eski ilişkisinden dünyaya gelen iki çocuğu da yer almıştı
628606864e3fe1248038ada6.jpg

Bu zorlu süreçteki başarının mimari benim bakışlı omuz öpücüğü

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Tom cruise: ben ne alaka .s.s
Metin hara: vay ben needem nerelere gidemm :honk:

Xasthur

Yönetici
yahu bi kenara oturtun kadın yüklü!

SleepleSsS

Yorumbaz
Çiftin mutlu haberi duyurduğu videoda Lima'nın eski eşi Marko Jaric ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Valentina ve Sienna ile Lemmers'ın eski ilişkisinden dünyaya gelen iki çocuğu da yer almıştı
Kreş açsalar iyimiş

angie

2022-23
Bronz Üye
O değil de Mükremin doğurdu mu acaba?

Üst Alt