Arkadan toplayan olsa zevkli iş mutfakZor gelen pek bir sey yok .
Mutfagi seviyorum , yemek yapmayi da ; ) Sonrasinda toparlamam gereken seyleri sevmiyorum pek.
Oldukca düzenliyimdir.
Acele ile yarıda bıraktığım oyuna çay almak için ara vermişimdir. Karakteri bir köşeye çekip ölmesin diye koşa koşa almaya gitmişimdir.
Doldurup hızlıca geri gelip oyuna devam ettikten sonra ilk yudumda şeker almadığımı farketmişimdir.
O an ölüm gelir işte oraya gitmek. Vize alıp dışarıya kapalı bir ülkeye kaçak yollardan ölüm tehlikesi bile olsa girmekten daha zordur tekrar oraya dönmek.
Nasıl yani .dKendi basina oyun karekteri : )
Nasıl yani .d
evrenin sırrını çözmemize sebep olan o cümle hiç öylehic öyle : )
evrenin sırrını çözmemize sebep olan o cümle hiç öyle
alsjkdalksjdalsdkTam üstüne bastin ama : ) herzamanki gibi .
alsjkdalksjdalsdk
+ cherry bu düğmeye neden basmadın dünyayı yok edicek nükleer bomba devre dışı kalmamış
- hiç öyle
peki efenim lsjdkfsldjkfevrenin Sirri sir kalsin ; ) sen herseyi de cözme : )
lsjdkfsldjkf
çözersem allah belamı kahretsin sldkjfsldkjfsldfsinsi bir gülüs seziyorum : ) 😈
ikna et beni cözmeyecegine.
çözersem allah belamı kahretsin sldkjfsldkjfsldf
Oooo ben ne desem sucluyum ne tarafa gecsem hep karsi tarafta kaliyorum. D sartlanmissin senmnyk adam : )))) cok sapioda sanki.
Oooo ben ne desem sucluyum ne tarafa gecsem hep karsi tarafta kaliyorum. D sartlanmissin sen
Tamam. D hadi kac bakalimZor admin kisisi : ))
Bi dk. ( hafiftan kacayim )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.