Misafirine Tecavüz Etti

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İngiltere'nin Kuzey Batı bölgesindeki Carlisle kentinde yaşayan arkadaşlarının evine ziyarete giden 31 yaşındaki Daniel Smith isimli şahıs, gece yarısı salondaki koltukta uyuduğu sırada kalkarak, evli olan arkadaşlarının yatak odasına girdi.

KADININ AĞZINI KAPATIP DIŞARI ÇEKTİ

Yatağa yaklaşan şahıs, kadının ağzını kapatarak odanın dışına çekti. Önce kadını taciz ve tehdit ettiği belirtilen şahıs daha sonra cinsel saldırıda bulundu.

Misafir olarak geldiği evde, gece kocasıyla yatakta uyuyan kadına tecavüz etti

O ANLARI FİLME ALDI

Smith, bu anları da kenara koyduğu kamera ile kayda aldı. Kadına tecavüz ettikten sonra konutu terk eden şahıs, polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

DAVASI ÖNCEKİ GÜN GÖRÜLDÜ
Smith'in yargılandığı dava, önceki gün Glasgow Yüksek Mahkemesi'nde görüldü. Hakim, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tecavüz' suçlarından Smith'e 6 yıl hapis cezası verdi.

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
dün muhabbeti geçmişti yanlış hatırlamıyorsam gece giren hırsızın cezası 7 küsur yıldan başlıyormuş, sonu sürpriz oldu .s.s

SleepleSsS

Yorumbaz
İngiltere'nin Kuzey Batı bölgesindeki Carlisle kentinde yaşayan arkadaşlarının evine ziyarete giden 31 yaşındaki Daniel Smith isimli şahıs, gece yarısı salondaki koltukta uyuduğu sırada kalkarak, evli olan arkadaşlarının yatak odasına girdi.

KADININ AĞZINI KAPATIP DIŞARI ÇEKTİ

Yatağa yaklaşan şahıs, kadının ağzını kapatarak odanın dışına çekti. Önce kadını taciz ve tehdit ettiği belirtilen şahıs daha sonra cinsel saldırıda bulundu.

Misafir olarak geldiği evde, gece kocasıyla yatakta uyuyan kadına tecavüz etti

O ANLARI FİLME ALDI

Smith, bu anları da kenara koyduğu kamera ile kayda aldı. Kadına tecavüz ettikten sonra konutu terk eden şahıs, polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

DAVASI ÖNCEKİ GÜN GÖRÜLDÜ
Smith'in yargılandığı dava, önceki gün Glasgow Yüksek Mahkemesi'nde görüldü. Hakim, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tecavüz' suçlarından Smith'e 6 yıl hapis cezası verdi.
Evde hatun varken eve misafir almak da nedir

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Adamin yatağindan karisini almişlar nasıl uyanmamış ya hiç tepinmemiş mi kadın

pumpkin

Elmas Üye
Kimin yatağinda olsaymış 🤪
allah kimseye soktuğu lafı açıklatmasın arkadaşlar :honk:

diyolar ya kadınlara o saatte orada ne işi varmış diye, olmadı mı yapamadım mı beceremedim mi, beceriksiz keroo :(((

• Haha
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
allah kimseye soktuğu lafı açıklatmasın arkadaşlar :honk:

diyolar ya kadınlara o saatte orada ne işi varmış diye, olmadı mı yapamadım mı beceremedim mi, beceriksiz keroo :(((
Yoo anladım nasıl açiklayacaksın diye merak ettim

O da şort giymeseydi frikik vermeseydi öyle gözlerini devirip bakmasaydı mini etek gitmeseydi memelerini göstermeseydi ıssız sokakta gezmeseydi gibi oraya gitmeseydi vs vs

pumpkin

Elmas Üye
Nüfus cüzdanının fotosunu çekip gönder bana ben yarın başlayayım hemen işlemlere
Valizini de hazırla geliyorum sabah kahvaltısında yanındayım
yıldırım değil şimşek nikahı olcak galiba bizimkisi :honk:

Üst Alt