Hangi marka kullanıyorsun kiC vitamini aldım. Harika
makyajda mı yapmayalım yaValla kızlar makyaj ve bakım malzemelerinize sahip çıkın her şey çok pahalılanmış
Saç lastiğine bile 55 tl verdim.
Ben yapmıyorum çok üşeniyorum.makyajda mı yapmayalım ya
bok ya
hepsine aşığım💞💞💞Ben yapmıyorum çok üşeniyorum.
Tarihleri geçiyor atıyorum özel bir gün vs bişe olunca gene alıp gene 2 3 kullanımaatıyorum
eyeliner,rimel birde kaş boyası biraz sürüyorum en çok kullandığım ürünler bunlar.. BB kremide severim.
Hiç bu şekilde kullanmadım.@nunu
Bunu aldım ben 124 tl idi çok memnunum garnier alacaktım 260 tl falandı onun için gitmiştim ordaki satıcı hanım bunu önerdi ve içeriği daha hafif dedi. Ben de bunu aldım çok iyi gerçekten.
Evet serum hergün sabahları 5 6 damla yüzüne sürüyorsun ve gün boyu besliyor.Hiç bu şekilde kullanmadım.
Ben baya hap içiyorum da bu cilt için falan mı ?
Umarım memnun kalırsın.Evet serum hergün sabahları 5 6 damla yüzüne sürüyorsun ve gün boyu besliyor.
Alalı bir ay oldu memnunum yazdım ya kuzum cildi tazeliyor ve topluyor 🙂Umarım memnun kalırsın.
Etkilerini görürsen yaz bizede alalım.
https://www.trendyol.com/maru-derm/...l-p-154295074?boutiqueId=61&merchantId=634825Alalı bir ay oldu memnunum yazdım ya kuzum cildi tazeliyor ve topluyor 🙂
Bende purest leri kullanıyorum. Bitince ne alsam diye düşünüyordum. Son zamanlar da bu marka hakkında güzel şeyler duyuyorum. Memnun musun?@nunu
Bunu aldım ben 124 tl idi çok memnunum garnier alacaktım 260 tl falandı onun için gitmiştim ordaki satıcı hanım bunu önerdi ve içeriği daha hafif dedi. Ben de bunu aldım çok iyi gerçekten.
Yazmışsın görmedim @Serçe tamamAlalı bir ay oldu memnunum yazdım ya kuzum cildi tazeliyor ve topluyor 🙂
Çok memnunum şansıma önerdilerde keşfettim <3Bende purest leri kullanıyorum. Bitince ne alsam diye düşünüyordum. Son zamanlar da bu marka hakkında güzel şeyler duyuyorum. Memnun musun?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.