Modelin üstünü örtmeyi unutmuşlar ))Ressam burada ne anlatmak istemiş..
Üşüyorum üstümü örtün mü diyor.Modelin üstünü örtmeyi unutmuşlar ))
Şimdi mevsim yaz, lakin burada tablonun hangi mevsimde yapıldığı da önemli :)Üşüyorum üstümü örtün mü diyor.
Yoksa çok sıcak diye mi şey ediyor : )
Bu ressamın bir çok aynı şekilde böyle çizimleri var : )
Fark ettim..
Hep mi Nü yapmış :)
Baktı ki bunların alıcısı çok ben bu yoldan ilerleyim dedi o zaman (:Hep değil ama var yani: )
Baktı ki bunların alıcısı çok ben bu yoldan ilerleyim dedi o zaman (:
Chen de konuyu açıp kayboluyor, hiç bilgilendirme, kısa da olsa bir açıklama yok yani :)Öyle hayal etmeyi seviyor du diyelim: )
Chen de konuyu açıp kayboluyor, hiç bilgilendirme, kısa da olsa bir açıklama yok yani :)
Herşey bir tarafa da bacaklarında neden yeşil çizgi var, madem çizgi çektin neden sarı kırmızı mavi değil de yeşil :)
Yeşil çok sırıtıyor yani hiç olmamış :)Gölegelemeyi mi becerememiş : )
Yeşil çok sırıtıyor yani hiç olmamış :)
Bilinç yok ki :)Hiçç, biciriksizz ressam: )
Bilinç yok ki :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.