Kocam Horladığı için Boşansam Olur mu?

Fluffy

🐼
Elmas Üye

Frenk

Altın Üye
hemen boşan ablacım

Güzel bir evlilik tazminatı ve sağlam bir nafaka alırsın

resmen işkence çektiriliyor sana her gece

Zeze

Gümüş Üye
kadına yazık tabi zar zar su motoru yanında uyumak ıyk 🤢 zor olsa gerek ama tedavi falan olaydı elbet vardır bir çözümü ayrılık en son aşama .

• Beğen
Tepkiler: CaT

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Geçen gittiğimiz tatilde adamın biri yan odada kaldığı halde o horultu neydi karısına sabır diledim

Eru

Platin Üye
Eğer kocasına durumu belirtip, bir çare arama yolunu seçtiyse ve sonuç alamayıp böyle düşünüyorsa, tek kelime edemem.

ha yok adama bu durumu söylemeyip, götünden " ben değerliyim kimseyi çekemem " gibi bahane sallıyorsa, şerefsizin önde gideni. Boşan da adam rahat uyusun diyebilirim.

Rayiha

Gümüş Üye
Eğer kocasına durumu belirtip, bir çare arama yolunu seçtiyse ve sonuç alamayıp böyle düşünüyorsa, tek kelime edemem.

ha yok adama bu durumu söylemeyip, götünden " ben değerliyim kimseyi çekemem " gibi bahane sallıyorsa, şerefsizin önde gideni. Boşan da adam rahat uyusun diyebilirim.
İyi de adam uyku halinde bu durumu nasil kontrol etsin?
Uyku apnesi varsa?Tedavi oldu faydasıni goremediyse?
Yani bir sürü örneklendirme yapılabilir..

Ufacik zorlukta (hos bu horlama zorlukta degil bence) ayaklari totosuna vurarak kaçacak olan insanlar ne evlenmeli ne de hayatina birisini dahil etmeli.
Elbette insan kendi için çok değerlidir,kendine değer önem ver ki karşı tarafta sana senden daha farklı davransin..

Bazı evlilerin davranışları "bekara karı/koca boşamak kolay" deyimi gibi..

Fluffy

🐼
Elmas Üye

Horlayanın çaresi döküm tava, deneyin iki tarafta üzülmez

Eru

Platin Üye
İyi de adam uyku halinde bu durumu nasil kontrol etsin?
Uyku apnesi varsa?Tedavi oldu faydasıni goremediyse?
Yani bir sürü örneklendirme yapılabilir..

Ondan bahsediyorum ben de işte. Bunları hiç kocasına söylediğini, çözüm aradığını zannetmiyorum.

Ufacik zorlukta (hos bu horlama zorlukta degil bence) ayaklari totosuna vurarak kaçacak olan insanlar ne evlenmeli ne de hayatina birisini dahil etmeli.
Elbette insan kendi için çok değerlidir,kendine değer önem ver ki karşı tarafta sana senden daha farklı davransin..

Tam da böyle düşünüyorum. Evlenirken ne olmasını bekliyor bu insanlar hayret ediyorum.

Horlayanın çaresi döküm tava, deneyin iki tarafta üzülmez

Di mi? Sağlam bir darbe ile sonsuza kadar sessiz sedasız uyutabilirsiniz partnerinizi. Hastasıyım şu pratik çözümlerinin.

Nobody

Teknik Admin
Tek derdiniz buysa, diğer evliliklere bakıp şükretmelisiniz hanımefendicim

Üst Alt