Cümledeki "horlamaması da lazımdı" kısmı beni yıktı jgjxxkkandın isyanında haklı hatta tazminatını da almalı herife bak yaa hem horluyor hem de evleniyor bu ne rahatlık
ben uzun zamandır böyle bir dram duymadımCümledeki "horlamaması da lazımdı" kısmı beni yıktı jgjxxk
Sana bunu yapmak istemezdim nfjdjben uzun zamandır böyle bir dram duymadım
İyi de adam uyku halinde bu durumu nasil kontrol etsin?Eğer kocasına durumu belirtip, bir çare arama yolunu seçtiyse ve sonuç alamayıp böyle düşünüyorsa, tek kelime edemem.
ha yok adama bu durumu söylemeyip, götünden " ben değerliyim kimseyi çekemem " gibi bahane sallıyorsa, şerefsizin önde gideni. Boşan da adam rahat uyusun diyebilirim.
Horlayanın çaresi döküm tava, deneyin iki tarafta üzülmezEğer kocasına durumu belirtip, bir çare arama yolunu seçtiyse ve sonuç alamayıp böyle düşünüyorsa, tek kelime edemem.
ha yok adama bu durumu söylemeyip, götünden " ben değerliyim kimseyi çekemem " gibi bahane sallıyorsa, şerefsizin önde gideni. Boşan da adam rahat uyusun diyebilirim.
Asın adamı olsun bitsin bari 😀Horlayanın çaresi döküm tava, deneyin iki tarafta üzülmez
İyi de adam uyku halinde bu durumu nasil kontrol etsin?
Uyku apnesi varsa?Tedavi oldu faydasıni goremediyse?
Yani bir sürü örneklendirme yapılabilir..
Ufacik zorlukta (hos bu horlama zorlukta degil bence) ayaklari totosuna vurarak kaçacak olan insanlar ne evlenmeli ne de hayatina birisini dahil etmeli.
Elbette insan kendi için çok değerlidir,kendine değer önem ver ki karşı tarafta sana senden daha farklı davransin..
Horlayanın çaresi döküm tava, deneyin iki tarafta üzülmez
Kadın alt tarafı boşanmak istemiş Fluffy,sen canlı cenaze olsun istiyorsun..Hem de döküm tavayla!😅Horlayanın çaresi döküm tava, deneyin iki tarafta üzülmez
Akrep burcunun adı çıkmış bir de seri katil diye 😂Kadın alt tarafı boşanmak istemiş Fluffy,sen canlı cenaze olsun istiyorsun..Hem de döküm tavayla!😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.