1. BEN BALIĞA ÇIKIYORUM
Anlamı: Elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içip denizde yüzen balıkları izleyeceğim.
2. BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN Bir ŞEY
Anlamı: Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.
3. YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
Anlamı: Yemek neden hala masaya gelmedi?
4. EVET TATLIM… HAKLISIN SEVGİLİM
Anlamı: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.
5. BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER
Anlamı: Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok
6. ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR
Anlamı: Şu karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu, kafam ona takıldı da
7. SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
Anlamı: ‘Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!!’
8. HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.
Anlamı: Sen hala konuşuyor musun?
9. HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN
Anlamı: American Pie’ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadar ki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğum gününü unuttum
10. SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM.
Anlamı: Köşe başında gül satan kız tam bir afetti
11.ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK
Anlamı: Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim
12. HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR
Anlamı: Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak
13. HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!
Anlamı: Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul
14. YİNE NE YAPTIM?
Anlamı: Yine nasıl yakaladın?
15. TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM
Anlamı: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın
16. BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
Anlamı: Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam
17. MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN’
Anlamı: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçireceğim
18. SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
Anlamı: Bizi kimse bulamayacak
Anlamı: Elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içip denizde yüzen balıkları izleyeceğim.
2. BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN Bir ŞEY
Anlamı: Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın.
3. YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?
Anlamı: Yemek neden hala masaya gelmedi?
4. EVET TATLIM… HAKLISIN SEVGİLİM
Anlamı: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.
5. BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER
Anlamı: Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok
6. ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR
Anlamı: Şu karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu, kafam ona takıldı da
7. SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN
Anlamı: ‘Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!!’
8. HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM.
Anlamı: Sen hala konuşuyor musun?
9. HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN
Anlamı: American Pie’ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadar ki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğum gününü unuttum
10. SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM.
Anlamı: Köşe başında gül satan kız tam bir afetti
11.ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK
Anlamı: Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim
12. HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR
Anlamı: Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak
13. HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!
Anlamı: Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul
14. YİNE NE YAPTIM?
Anlamı: Yine nasıl yakaladın?
15. TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM
Anlamı: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın
16. BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM
Anlamı: Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam
17. MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN’
Anlamı: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçireceğim
18. SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM
Anlamı: Bizi kimse bulamayacak