Kızım Bana Saldırdı Balkona Kilitledi

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızıyla olan kavgasını sosyal medyadan paylaştı. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koydu.

Akkaya, sonrasında kızının kendisini balkona kilitlediğini öne sürdü.

deniz akkaya.jpg

ARKADAŞININ KREDİ KARTINI PATLATTI

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızıyla olan kavgasını sosyal medyadan paylaştı. Akkaya, daha önce arkadaşının kredi kartını patlatan kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yaptığını öğrenince telefonuna el koydu. Akkaya, sonrasında kızının kendisini balkona kilitlediğini öne sürdü

64255335539672.jpg

"BENDEN HABERSİZ YURTDIŞI PLANLARI YAPMIŞ"

Akkaya, 1997 senesinde “son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp, hayatının kabusa döndüğünü” söyledi. Eski eşini "bir ruh hastası" diye anan Akkaya, mesajının devamında şu iddialarını dile getirdi:

"Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın

dinamickaygısız

Platin Üye
Bağımlı insanlar, çocuğun biri böyle ceza karşısında evini talan etmişti :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Zamane ergenleri değişik

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
Bir tane çarpsan yine dinlemez bu yeni nesil. Eskiden dayak yesen uslanıyordun.

dinamickaygısız

Platin Üye
Medyadan değil senden öğrendik konuyu :honk:
Hakkında konuşmuyoruz mutlu musun :honk:

Es1967

Altın Üye
At gibisin.
Nasıl dayak yedin be

Alice

Altın Üye
İnstagramda linçlemişler Denizi, çocuklar özgürlük istiyor ya da özendiriliyor ve çatışma büyük oluyor.

Vera

Altın Üye
Parada istemiş mi diyeceğimde. Ben annemin borcamini saklamıştım. Şu kadar para verirsen veririm demiştim.

Günışığı

Altın Üye
Allah ergen ailelerine büyük sabır versin. Arkadaşımın bir çocuğu var evlat olsa sevilmez derler ya öyle. Biz de ergen olduk neymiş bu? Koca adamı ağlattı. Babalık da zorlaştı, bilmesem eğitilmemiş, terbiye görmemiş derim... Adamın bütün sinirleri harap olmuş. Acıyın biraz anne babaya

Üst Alt