git şimdi söyleHoşlandığım bi kız var 17 gündür birbirimizle sohbet ediyoruz iltifat ettim annemle tanıştırdım ne zaman söylemeliyim sizce hoşlandığımı ?
Annenle tanıştırdıysan yüzük takacaksın artıkHoşlandığım bi kız var 17 gündür birbirimizle sohbet ediyoruz iltifat ettim annemle tanıştırdım ne zaman söylemeliyim sizce hoşlandığımı ?
17 gün... Çok bile evlilik teklifi ile gitmen gerekirdiHoşlandığım bi kız var 17 gündür birbirimizle sohbet ediyoruz iltifat ettim annemle tanıştırdım ne zaman söylemeliyim sizce hoşlandığımı ?
Keşke 17 gün önce sorsaydın.Bugün öğrendim sevgilisi varmış.
Bende onu soracaktım merak ettim?Annenle niye tanıştırdın o zaman? @Barisgzl1
Yemek bedavaya gelsin diye anne yemeği yedireyim demiştirBende onu soracaktım merak ettim?
😀Yemek bedavaya gelsin diye anne yemeği yedireyim demiştir
Kızda da bir gariplik yok mu ama ?
sevgilin var 17 gün her gün senle sohbet eden iltifatlar eden ailesi ile tanıştıran bir adamla zaman geçiriyorsun
Hadi sen rahatsız değilsin sevgilin de mi bu durumdan rahatsız değil
Üzdün bizi...Bugün öğrendim sevgilisi varmış.
Söğüşleme operasyonudurKızda da bir gariplik yok mu ama ?
sevgilin var 17 gün her gün senle sohbet eden iltifatlar eden ailesi ile tanıştıran bir adamla zaman geçiriyorsun
Hadi sen rahatsız değilsin sevgilin de mi bu durumdan rahatsız değil
Verilmiş sadakan varmış diyelim arkadaşa.Söğüşleme operasyonudur
Belki sevgilisi ile ortak plandır? Kız, birini buluyor, çocuk bırakmazsa sevgilisi piyasaya çıkıyorVerilmiş sadakan varmış diyelim arkadaşa.
ya sevgilisi sen olsaydın üfff boynuz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.