Kız Arkadaşım Müstehcen Görüntülerimi Yayacak Ne Yapmalıyım?

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Screenshot_20231220_231917_com.huawei.browser_edit_111340091065300.jpg
Arkadaşlar beni kınayacaksınız biliyorum ama aynı şeyleri sizlerin yaptığını da biliyorum. Yaklaşık 2 yıldır sevgilim vardı. {Bu arada evliyim, çocuğum var} bu kızda bazı müstehcen görüntülerim var 1 aydır ayrıyız ama hayatı zindan etti burnumdan getirdi aileme söylemekle tehdit ediyor. Eleştirecekler hiç yazmasın. Benim günahım benim ahlakım ben yedim boku. Benim size sorum şu bu tehditlerin gerçekleşmemesi adına kızı nasıl sakinleştiririm. Akıllıca taktikler bekliyorum dostlar

• Yüz buruşturma
Tepkiler: CaT

Xasthur

Yönetici
sen s1k s1k sonra ayrılınca gtume yılan kaçtı de lsdkfslkdf , madem yiyemeyeceksin niye kaşığını daldırıyorsun olm
bişi olmaz merak etme yayamaz yayarsa hukuki sürecte uğraşmak istemez şikayet edersen , uğraşabilse bile kendiside ifşa olmuş olur
kendisi ifşa olursa ailenin hışmına uğruyacak diye düşünür düşman edinmek o kadar basit bir şey değil. Senden aklınca intikam almak için yapıyordur. Para için desek o da tutmaz bu devirde kimse götü gözükücek diye para kaptırmaz sanırım
yani böyle bir sırrı kamuoyuna açmak için herşeyini kaybetmiş ve kaybedicek bir şeyi olmayan bir insan olması gerekir. Şantaj yapsa bile zaafı olan bir şey illaki vardır. Ya oyunu kirli oynayacaksın , ya gidip şikayet de bulunucaksın ya da bırakıcan herşey ortaya çıkacak.
tabi gtüne bir şey sokulmuş şekilde üzerinde jartiyerli fotoğrafların yoksa skljdfksjdfhskdjfhskdjfhsfd

Günışığı

Altın Üye
sen s1k s1k sonra ayrılınca gtume yılan kaçtı de lsdkfslkdf , madem yiyemeyeceksin niye kaşığını daldırıyorsun olm
bişi olmaz merak etme yayamaz yayarsa hukuki sürecte uğraşmak istemez şikayet edersen , uğraşabilse bile kendiside ifşa olmuş olur
kendisi ifşa olursa ailenin hışmına uğruyacak diye düşünür düşman edinmek o kadar basit bir şey değil. Senden aklınca intikam almak için yapıyordur. Para için desek o da tutmaz bu devirde kimse götü gözükücek diye para kaptırmaz sanırım
yani böyle bir sırrı kamuoyuna açmak için herşeyini kaybetmiş ve kaybedicek bir şeyi olmayan bir insan olması gerekir. Şantaj yapsa bile zaafı olan bir şey illaki vardır. Ya oyunu kirli oynayacaksın , ya gidip şikayet de bulunucaksın ya da bırakıcan herşey ortaya çıkacak.
tabi gtüne bir şey sokulmuş şekilde üzerinde jartiyerli fotoğrafların yoksa skljdfksjdfhskdjfhskdjfhsfd
şöyle dedim böyle dedim biraz burun kıvırdım o son cümle ihtimali hiç aklıma gelmemişti :)) ben elendim

rick

Bronz Üye
evli bir adamla takılacak bir hatundan beklenebilir yani... aldatırken duyduğun heyecana, daha farklı bir gerilim katmış işte... ama böyle boş çabalar içindeyse hala senden hoşlanıyor olabilir, niye ayrıldın ki? tekrar kavuşursan sakinleşir

Üst Alt