benim söyle bir sorunum var, temizlige hastayim bitiyorum temiz evde acayip mutlu ve huzurluyum..
derli toplu sade bos bir ev = Kübra mutlu huzurlu
tek sorunum su ki, temizlik yapmayi sevmiyorum...
burda bi kac tiyo buldum sizlerle paylasmak istedim...
https://www.kizlarsoruyor.com/diger/q239718-canim-temizlik-yapmak-istemiyor-nasil-motive-olup
Burdaki favori cevabim
1.
marjinalis
ilk adımı bilgisayar başından kalkmakla atabilirsin.
2.
bluerose1876 | Ev & Yaşam konusunda 119 görüş paylaştı.
Bluerose e seslenmek istiyorum:
Ask bitince ye kadar sevmedigim tüm isler hallolmus olacak.. Diyelim asik oldum camlari silmeye basladim evin tüm camlarini bitirmeden adam benden ayrildi... oturma odasinin balkon sag cami temiz sol cami kirli kaldi.. hemen yeni ask mi bulayim?
Benim tek ve en etkili tiyom, misafir davet et.. yasaklar kendi sehrinizde ve ülkenizde nasil bilmiyorum, burda bir kisi gidip gelebiliyor.. Her hafta bir misafir cagirdimmi mecbur evi temizlemek zorunda kaliyorum
Tembelim ama salak degilim öaksdjfjf
derli toplu sade bos bir ev = Kübra mutlu huzurlu
tek sorunum su ki, temizlik yapmayi sevmiyorum...
burda bi kac tiyo buldum sizlerle paylasmak istedim...
https://www.kizlarsoruyor.com/diger/q239718-canim-temizlik-yapmak-istemiyor-nasil-motive-olup
Burdaki favori cevabim
1.
ilk adımı bilgisayar başından kalkmakla atabilirsin.
2.
öncelikle kendine yeni bir aşk bul, yeni bir aşk tüm bataryanı anında full e ulaştırıcak ve sana enerji verecektir batarya tükenene kadar aşkı kendine bahane ederek tüm sevmediğin işleri yap sonra aşk bitince zaten nasılsa normala dönecek yine herşeyden şikayet edeceksin ama bu süre zarfında sevmediğim tüm işlerde hallolmmuş olucak...
Bluerose e seslenmek istiyorum:
Ask bitince ye kadar sevmedigim tüm isler hallolmus olacak.. Diyelim asik oldum camlari silmeye basladim evin tüm camlarini bitirmeden adam benden ayrildi... oturma odasinin balkon sag cami temiz sol cami kirli kaldi.. hemen yeni ask mi bulayim?
Benim tek ve en etkili tiyom, misafir davet et.. yasaklar kendi sehrinizde ve ülkenizde nasil bilmiyorum, burda bir kisi gidip gelebiliyor.. Her hafta bir misafir cagirdimmi mecbur evi temizlemek zorunda kaliyorum
Tembelim ama salak degilim öaksdjfjf