161,33TL (6,45TL6,45TL / Adet)Aynı markadan mı? .d
Bu marka en sevdikleri.
Bende eldiven ve normal bi tarak var memnunum
Ben Mia için kullanıyorum, çok memnunum canım.Bende eldiven ve normal bi tarak var memnunum
Bu tip hiç denemedim uzun tüyde canı yanar mı diye arada kalıp almamıştım
Bizim ponçiğin tüyleride yumuşak ama uzun yolar mı diye işte iyi yorumlarına rağmen almamıştım. Baya benzerdi amazondaBen Mia için kullanıyorum, çok memnunum canım.
Ama onun tüyleri yumoş yumoş, sert tüylere uygun olmayabilir.
Oohhh lady hanım bizim evdekilerTuvaleti yok..
Bizim tuvalete yapiyor..
Oyuncaklarla oynamaz...bizi maskaraya ceviriyor..
Cigeri pisirip yediriyorum bazen de cig tavuk gögsü, kirmizi et vs
Purina markadan baska mama yemiyor..
En sevdigi sey, ona özel tarakla postunu taramam..
Cok simarik ya..
Gecen eve güvercin girdi, kovala sunu diyorum aman bana ne, tacim kayar basimdan dercesine uzaklasti oradan..
Götü feci kalkik...hastayim ona..tam bir lady..hic kölesine yani bana cekmemis..
Ama hic öyle perde indireyim, koltuk tirnakliyayim..issirayim..tirmalayayim gibi huylari yoktur..
Istediklerini yapiyorum...o da mutlu ben de
Güzelmiş ben normal paspas bulup ydurdum bunları hiç görmemiştim valla
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.