Gizli takılması pek güven vermiyor kesinlikle kim ne derse desin bir de senden sorup sana cevap vermeyenler ne bileyim sinsilik ya hemen uzaklaşmak lazımSiz yazın ben de düşünüyüm
Keserim tabii kesecek o kadar sebze falan var asmaya gelince bilemiyorumAsarım keserim halleri
@Lucas bu devirde güvenene kafar gizlileyeceksin bazı şeyleri 🚬Gizli takılması pek güven vermiyor kesinlikle kim ne derse desin bir de senden sorup sana cevap vermeyenler ne bileyim sinsilik ya hemen uzaklaşmak lazım
Surekli titreme ve tedirgin sekil de etrafa bakma jajsnsnnsnsnsjs
Pislik her yerde aynı. Kullanan her yerde kullanıyor tabii .@Lucas bu devirde güvenene kafar gizlileyeceksin bazı şeyleri 🚬
Kadın olmak zor kişisel bilgiler kız olarak kullanıyor namert insan dolu
Azerbaycan da öyle mi Türkiye mi değişti yoksa sadece
Versene ben merak ettim :)Pislik her yerde aynı. Kullanan her yerde kullanıyor tabii .
Örnek vereyim mi xD
Neler oluyor hadi anlatın ben de öğreneyim kim neyi nerede kullanıyor@Lucas bu devirde güvenene kafar gizlileyeceksin bazı şeyleri 🚬
Kadın olmak zor kişisel bilgiler kız olarak kullanıyor namert insan dolu
Azerbaycan da öyle mi Türkiye mi değişti yoksa sadece
Dünya boşdır loğVersene ben merak ettim :)
Neler oluyor hadi anlatın ben de öğreneyim kim neyi nerede kullanıyor
hayır sanki gerçekten "şaka" yapmışlar gibi.Bir laf söyleyip sonra şaka yaptım diyebilir miyiz @leblebitozu 🤭🤭
Uyuz olurum ben çünkü
Birine mi laf vurdun sennnn🤭🤭hayır sanki gerçekten "şaka" yapmışlar gibi.
ciddiye alıp devam etsek yok demezler 🤣
bir uyanık kendileri zaten, bir siz akıllısınız kardeşim aynen. biz çok safız kesssiinlikleeee 🤣🤣
yoo öyle genel ya.Birine mi laf vurdun sennnn🤭🤭
Tamam tamam sabah sabah damarına basmışlar. Anladık🤭🤭yoo öyle genel ya.
üstüne alınan alınabilir ama. sonuçta genel yazdım değil mi 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.