Tam bu anda bak aşk diyorum yanas diyorum diyor Sertap Erener 😂 niyetim yoktuuuu sana bakmaya diyor😂 yanacaksınız uzak durun zaten hava çok sicakNamahrem efendim. Çok büyük günah. Zaten cennette 40 huri verilecek. Dünyada sabredin azıcık
Günah günah.Tam bu anda bak aşk diyorum yanas diyorum diyor Sertap Erener 😂 niyetim yoktuuuu sana bakmaya diyor😂 yanacaksınız uzak durun zaten hava çok sicak
Forumca kafamız güzel. Ne içiyorsak devam.soru mu bu da yaaa , tabi ki aldatmaktır , hatta karşı cinsten olan şarkıcıların şarkılarını dinlemek bile aldatmaktır , hatta karsi cinsten lideri olan bi partiye oy atmak bile aldatmaktir , konuşmak neee oldu olacak şakalaşalım bi dee
ayran ve su ne başka ne içilir ki ?Forumca kafamız güzel. Ne içiyorsak devam.
Reyhan şerbeti soğuk soğuk?ayran ve su ne başka ne içilir ki ?
Forumca kafamız güzel. Ne içiyorsak devam.
o değil de avokado smoothie dehset degil miayran ve su ne başka ne içilir ki ?
yok abi nerede ben onların ne olduğunu bilmem etmem safi su bizim içtiğimiz öyle reyhan avokado falan içersek çarşı karışır maazallah :)))o değil de avokado smoothie dehset degil mi
Sana şiddetle karşı çıkıyorum. Karpuz zamanında avokadodo neymiş.o değil de avokado smoothie dehset degil mi
karpuzu da mı içiyorsunuz yok artık evet evet coğrafya kader demişlerdiSana şiddetle karşı çıkıyorum. Karpuz zamanında avokadodo neymiş.
nerdee o eski karpuzlarr beeee saplaklayaa saplaklayaa sectigimizz , onun da tadi yok artik ici baska disi baskaSana şiddetle karşı çıkıyorum. Karpuz zamanında avokadodo neymiş.
Senin için buna yas tutuyorum...nerdee o eski karpuzlarr beeee saplaklayaa saplaklayaa sectigimizz , onun da tadi yok artik ici baska disi baska
olsun be , bizde koklaya koklayaa kavuna devam ederiz hem ondan yamuk olmuyoSenin için buna yas tutuyorum...
Daha bizim buraların karpuzlari değişmedi çünkü. Hala şaplaklaya şaplaklaya alıyorum. Ve içide dışıda aynı. Biraz nispet olacak ama.
Düşman düşmana yapmamalı bunu. Of nasıl güzel kokar kavun. Çekirdeklerini kurutup ciltlemeli..olsun be , bizde koklaya koklayaa kavuna devam ederiz hem ondan yamuk olmuyo
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.