Aynı şeyler hemcins için de geçerli.Çoğunlukla olgun, zamanına ve yerine göre çocuksu.
En makul olanı da budur. Hayatı çok ciddiye alırsan her şey zehrolur, ömür geçmez; çok hafife alırsan da ömrün boyunca dumurlarla, hayal kırıklıklarıyla, "keşke"lerle yaşarsın. "Azı karar, ortası yarar, çoğu zarar." diye boşa denmemiş.
Ponçik bir kediye yakıştıramadım bunları.Sevgilimse çocuksu şımarık halleri sadece bana yapacaksa olur bebek gibi ilgilenirim. Sevgilim değilse yılışık kızları sevmem tokatı çarpınca bayıltırım
Abicim sevgilim değilse bana yavşayan kızları tokatlarım hoşlanmamPonçik bir kediye yakıştıramadım bunları.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.