Müthiş bir görüntü ama uzun pozlama yapılmış. Çıplak gözle böyle görülemiyor maalesef. Yine de ışık kirliliğinin az olduğu yerlerde samanyolunu görebiliriz ve o haliyle bile etkileyici.
Maalesef. :)) Yine de çok parlak bir şekilde görülebildiği dönemler ve mekanlar olabiliyor. O bile etkileyici diyorum ya?evet aynen : ) ama tut ki böyle görünüyor. veya illaki vardir böyle isildadigi zamanlar.
Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan bu görselin 2019’den beri dolaşımda olduğu görülüyor. Ancak Mısır’daki Tarnak Tapınağı’nın üzerindeki Samanyolu Galaksisi’ni gösterdiği iddia edilen fotoğraf gerçek değil. 2021'de fotoğrafın daha önce viral olması üzerine, Almanya merkezli bir araştırma tesisi olan Avrupa Güney Gözlemevi medya sorumlusu Juan Carlos Muñoz-Mateos ve görsellere doğruluk kontrolü yapan HoaxEye isimli hesap tarafından çürütüldü.
ya @Eru hayalleim suya düstü simdi..
Mümkün değil. Gözünü kırpmadan izleyemezsin :)bir gece orda kalsam gözümü kirpmadan seyredebilirdim.
Tek olmayacaksın ki.Tek başıma asla böyle bir yerde olamam...
İzlemeye odaklanamam ya.
Her yerden çık aman.....Tek olmayacaksın ki.
Yanında ben olacağım
Tamam. Peki.Her yerden çık aman.....
Sen git ben gelmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.