Dün kandil dolayısı ile hayır mı yaptınız? Bişeyler dağıttıysanız bize neden verilmedi? Çikolata, lokum, şeker, kandil simidi, tulumba tatlısı, halka tatlısı (keta), hobby, hiçbiri gelmedi.Mübarek olsun Allah hayırlarınızı kabul etsin
İlla geçirilecek yani gece.Kadir geceniz mübarek olsun daha az günahla geçirmelik gece dilerim
Teşekkürler a bey sizinle sevapların dünyalık maliyetinde sidik yatıştırmak mümkün değil kendi çapımızın el verdiği kadar işte Eğer siz de bir fakire yardım yapıp sevindirmek isterseniz geçenki euro yelpazesini deste yaparak ben fakire bağışlayabilirsiniz boş zamanlarımda da mendil açar eksiği tamamlar kaçarım burdanDün kandil dolayısı ile hayır mı yaptınız? Bişeyler dağıttıysanız bize neden verilmedi? Çikolata, lokum, şeker, kandil simidi, tulumba tatlısı, halka tatlısı (keta), hobby, hiçbiri gelmedi.
Allah kabul etsin yinede hayırlarınızı.
Bi gün gerçekten param olursa sizlerle paylaşacağım, söz. O gün kaçmak için çok geç olabilir ama içimizdeki en günahsız olan kaçsın o gün.Teşekkürler a bey sizinle sevapların dünyalık maliyetinde sidik yatıştırmak mümkün değil kendi çapımızın el verdiği kadar işte Eğer siz de bir fakire yardım yapıp sevindirmek isterseniz geçenki euro yelpazesini deste yaparak ben fakire bağışlayabilirsiniz boş zamanlarımda da mendil açar eksiği tamamlar kaçarım burdan
Halısını poşetleyen konuştu bunu da tarif yapacaktın sen ısrarla bekliyorum tabak çanağına altın mı merak ediyorum :))))))Bi gün gerçekten param olursa sizlerle paylaşacağım, söz. O gün kaçmak için çok geç olabilir ama içimizdeki en günahsız olan kaçsın o gün.
Neyi tarif yapacaktım onu anlayamadım 🙂Halısını poşetleyen konuştu bunu da tarif yapacaktın sen ısrarla bekliyorum tabak çanağına altın mı merak ediyorum :))))))
Balık malıkNeyi tarif yapacaktım onu anlayamadım 🙂
Tabak çanak topraktan. Topraktan geldik, toprağa gideceğiz. Marifet çamurlaşmamak. 🌿
Yaptım onu, yemedin mi?Balık malık
Anlık bekledik
Kadir gecesi başlığında...Anlık bekledik
//
Başkasına çekilmiş nudeyi herkese atan o ergen gibi olmaz böyle :)))) o balığı kimle yediysen ona aitsin
Yine hesap bize kaldı... Hani hayat müşterekti? Hani kadın - erkek eşitti?Allahım sen bu başlık altında işlenen bütün günahları @-a- beye yaz amin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.