İlk ve son

Lavinia

Altın Üye
IMG_2690.jpg
IMG_2689.jpg

Deniz ve Barış, Nilüfer ve Cihan... 20'lerinde tanışıp aşık olan, birbirlerini büyüten, dönüştüren, bazen de zorlayan iki çift. Birbirlerini buldukları günden yollarının ayrıldığı güne kadar tutku dolu yolculuklarında onlara eşlik ederiz. İlkleri unutulmaz, sonları kaçınılmaz olan çiflterin en büyük sınavları da yine birbirlerine karşı olacaktır.

2 sezon 2 farklı hikayeden oluşuyor
BluTv yapımıdır.

Günışığı

Altın Üye
Ben izleyeceğim dizi varsa satın alıp izliyorum sonra iptal ediyorum 😄
Sinemaya tek seferlik ücret vermek gibi 😜
Buda mantıklı ama neden yani neden zaten tvlerde bişi kalmadı izleyecek fıttırıyorum ya. Hepsini bir yerde toplasınlar tek ödeyelim izleyelim işte. Onu öde bunu öde parça parça

Lavinia

Altın Üye
Buda mantıklı ama neden yani neden zaten tvlerde bişi kalmadı izleyecek fıttırıyorum ya. Hepsini bir yerde toplasınlar tek ödeyelim izleyelim işte. Onu öde bunu öde parça parça

Çok haklısın bende öyle düşünüyorum ama aralarında rekabet olduğu için bu zor gibi

Lavinia

Altın Üye
Diziye gelecek olursam ilk olarak 2.sezonu izledim ve şiddetle tavsiye ediyorum ilişkilerdeki sorunlar ve sebepleri konusunda güzel ayna tutuyor.
Oyuncular da çok iyi iş çıkarmış.

daha sonra ilk sezona baktım ama hikayesi ve çiftin uyumu çokta içine alamadı beni.
2.sezonu tekrar izliyorum 😅

Üst Alt