Eee yine de en iyi sözler senin için gelmiş pek aldatamıyormuşsunVay arkadaş balık burcu olmakta dert...
Muşsun diyor ama fırsatını buldu mu töbe bismillah...Eee yine de en iyi sözler senin için gelmiş pek aldatamıyormuşsun
:/Aman dikkat, pek istemeseler de oldukça romantik olan balıklar, başka insanların iltifatlarına çabuk kanabilirler.
Depresyon ilacini severek almandan anlamaliydim balik burcu oldugunu jdjsjsVay arkadaş balık burcu olmakta dert...
Hastasıyım dedoooooooooooooo....Depresyon ilacini severek almandan anlamaliydim balik burcu oldugunu jdjsjs
ilk defa burçlarla alakalı doğru bişi okudum. helal lan tespiti yapan kişiOğlaklar pek kolay yuva kuramazlar. Yuva kurabilecekleri birini bulduklarında ise kolay kolay bırakmazlar.
Onu fiziksel amaçlı aldatırken pek göremezsiniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.