İkiz bebeklerini emzirirken poz veren kıvrımlı model Ashley Graham: Buna inanamıyorum

S

Serçe

Dünyaca ünlü büyük beden model Ashley Graham, geçtiğimiz günlerde ikiz bebeklerini kucağına aldı. İkizlerini emzirdiği andan bir fotoğraf paylaşan Graham "3 çocuğum olduğuna inanamıyorum" diyerek duygularını takipçileriyle paylaştı.​

Yönetmen Justin Ervin ile evli olan dünyanın ilk büyük beden modeli Ashley Graham, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yönetmen Justin Ervin ile evli olan dünyanın ilk büyük beden modeli Ashley Graham, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Ashley Graham ikiz bebeklerini emzirdiği anları paylaşıp "3 çocuğum olduğuna hâlâ inanamıyorum. Doğum ve doğum sonrası yolculuğumu sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum" notunu yazdı.

Instagram'da 16 milyon takipçiye sahip olan ünlü model, sık sık paylaşım yapıyor. Her anını takipçileriyle paylaşan Graham, poz verirken de çok cesur.

haberler.com

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Etleri çok güzel

• Beğen
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Neyin etleri kız kadının mı Sjsjs
Evet kadının etleri ben sevdim yani gözüme itici gelmedi daha verir o kiloyu bebekler yeni doğmuş ama çirkin de durmuyor nitekim bedenini seviyor

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Şimdi ağzını farkettim o da kocamanmiş 20lik diş problemimden biliyorum ağzı bu kadar açabilmek nimet ya

Üst Alt