Merhaba iyi forumlar
Kanalıma abone olup destekler misiniz.
Hindistan cevizli kakaolu kurabiye tarifi
Kanalıma abone olup destekler misiniz.
Hindistan cevizli kakaolu kurabiye tarifi
Haklısınız kusura bakmayın hemen yapacağım. Uyarınız için teşekkür ederimBen her zaman desteklerim fakat foruma üye olup önce selam vermelisin 🚬
Bu kurabiyeyi deneyemem ama diyet tarifler paylaşırsan mutlaka denerimHaklısınız kusura bakmayın hemen yapacağım. Uyarınız için teşekkür ederim
O zaman takipte kalmaya devam edersin😂 kolay tarifler gelecek sözBu kurabiyeyi deneyemem ama diyet tarifler paylaşırsan mutlaka denerim
Takip attım bu arada kanala ama forumda daha aktifim.O zaman takipte kalmaya devam edersin😂 kolay tarifler gelecek söz
Teşekkür ederim. Ben de sözümü tutup selam yazımı paylaştım. Desteklerin teşekkür ederimTakip attım bu arada kanala ama forumda daha aktifim.
Tarif konuları açabilirsin
Teşekkür ederim. Mesela hangi malzeme yokElinize sağlık evde olan malzemelerden eksiklerim olunca ne yapmalıyım sayın şef @VegaPatisserie
Hindistan cevizi yokTeşekkür ederim. Mesela hangi malzeme yok
Olmayabilir direkt yapabilirsin. Olabilir neden olmasın. 😂😂Hindistan cevizi yok
Adı nasıl hindistan cevizli olacak?Olmayabilir direkt yapabilirsin. Olabilir neden olmasın. 😂😂
Çok mantıklı oldu😂Adı nasıl hindistan cevizli olacak?
Hindistan cevizsiz mi diyeyim?
🥴 Kalbim kırıldı
Hindistanlılar çok esmer olduğundan kakao uygun oldu teşekkürlerÇok mantıklı oldu😂
Ya da şey hindistanlı kakao kurabiye
Ama lütfen ırklıçık değil bu 😂😂Hindistanlılar çok esmer olduğundan kakao uygun oldu teşekkürler
Japonların pudralanıp ruhgibi görünmesi var bir deBiraz renk kattık şey gibi zeytin üzerine zeytinyağı dökmek gibi😂
Geyşa tatlısı😂Japonların pudralanıp ruhgibi görünmesi var bir de
Bu da şeker tozu serpilmiş kurabiyenin ilhamı şeker tozunun başka adı vardı aklıma gelmedi
Deri kıyafetli ve kırbaçlı bir kurabiye mi tasarlıyorsunuz yoksa?Geyşa tatlısı😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.