Önce haşlayıp sonra mı fırına veriyoruz?tencerede pişirilir yanına da pilav gider
Haşlama sonrası fırına girsin ayy hastalık yemeği gibi sadece haşlamaben haşlama seviyorum tel tel oluyor bele
suyuylada yufka ıslarsan üffffff pilavda aramam
sen kristmast hindisi yap fırına sür içini doldurup düşük sıcaklıkta 3-5 sat pişir sonrada ızgara modunda kızart biraz taam işteNe kadar süre haşlarız
Kocaman düdüklüye de sığmaz tüm hindi
Tavuğun bile hormonsuzu yok şimdilerdeben çocukken kavanozlayan akrabam vardı kavurmasını sulu sulu
ah o kavanozu açıp ekmeeeynen bandıra bandıra ne yerdim be
5 saat mi abooo ooo fırın infilak edersen kristmast hindisi yap fırına sür içini doldurup düşük sıcaklıkta 3-5 sat pişir sonrada ızgara modunda kızart biraz taam işte
130 derecede falan işte ne olacak onda5 saat mi abooo ooo fırın infilak eder
5 saate yanar fırın130 derecede falan işte ne olacak onda
o kadar mı dandik fırının
Ya ev yanarsa? Profesyonel mutfak mı burasıHiç bir şey olmaz merak etme
sen pişirme hiç bir şey boş verYa ev yanarsa? Profesyonel mutfak mı burası
Sana gelirim kirimisi kutlarız 5 saat sen pişirsen pişirme hiç bir şey boş ver
ben yalnız giricem yeni yıla.. bir sene daha yalnız olmayı garantilemem gerekSana gelirim kirimisi kutlarız 5 saat sen pişir
Bağaaa neben yalnız giricem yeni yıla.. bir sene daha yalnız olmayı garantilemem gerek
Ne yazdın @Lucas tercüme eder misin ne olur şekerim, yılbaşı kurabiyemHindi nanca ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.