Soru Hiç Sevilmemişim Böyle Olmak Çok mu Zordu

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Birinin bu durumu yüzüne çarpması lazımdı @Tuz :(
Sevenini bulurum öyleyse

Never Mind GIF by Scout Durwood

Eru

Platin Üye
Yav sevilme kıstası hediye alınması mı?
Liseli misiniz?

Eru

Platin Üye
Ama sen sevişmeden sevgiliyi ne yapcam diyebiliyorsun kadınlar da böyle mutlu oluyor Eru. Paranız yoksa küçük şeyler alın

Tamam da ben sadece sevişmek için birini seviyor olabilir miyim yahu? Sadece hediye elde etmek için de biri sevilmez. Onu anlatmaya çalışyıordum.

Alice

Altın Üye
Tamam da ben sadece sevişmek için birini seviyor olabilir miyim yahu? Sadece hediye elde etmek için de biri sevilmez. Onu anlatmaya çalışyıordum.
O da sadece hediye istemiyor. Sevgiyi gösterme çeşitlerinden biri arada farklı değer görmek istiyor. Arada ufak arada büyük şeyler alırsın ekonomik durumuna göre. Burda önemli olan kız istemeden almak. Seninle sevgili olan arada şımartılmayı hak etmiyor mu? Özel günleri bekleyip almak sürpriz değil.

Alice

Altın Üye
Hediye beklentisi onu aç gözlü yapmaz, sevişme isteği seni sapık yapmaz

• Beğen
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
O da sadece hediye istemiyor. Sevgiyi gösterme çeşitlerinden biri arada farklı değer görmek istiyor. Arada ufak arada büyük şeyler alırsın ekonomik durumuna göre. Burda önemli olan kız istemeden almak. Seninle sevgili olan arada şımartılmayı hak etmiyor mu? Özel günleri bekleyip almak sürpriz değil.

Tamam işte bunları sosyal medyadan paylaşmak, ilişkinin hiç içinde olmayan alakası olmayan insanlara göstermek, kendisini paragöz yapıyor.

Tersten düşünelim. Ben tutup sosyal medyamda partnerimin iç çamaşırlarını paylaşıp " bana bu gece şöyel yaptı, bana hep böyle yapıyor " gibi şeyler paylaşsam nasl olur? Aynı kafa. Bunlar hep özelde kalması gereken şeyler.

Hediye beklentisi onu aç gözlü yapmaz, sevişme isteği seni sapık yapmaz

Katılıyorum sözüm yok buna.

Alice

Altın Üye
Tamam işte bunları sosyal medyadan paylaşmak, ilişkinin hiç içinde olmayan alakası olmayan insanlara göstermek, kendisini paragöz yapıyor.

Tersten düşünelim. Ben tutup sosyal medyamda partnerimin iç çamaşırlarını paylaşıp " bana bu gece şöyel yaptı, bana hep böyle yapıyor " gibi şeyler paylaşsam nasl olur? Aynı kafa. Bunlar hep özelde kalması gereken şeyler.

Katılıyorum sözüm yok buna.
Bana katıldığın yerde kalalım '))

Piraye

Bronz Üye
Çok zor değil. Pandora ve çiçekler servet tutmuyor sonuçta canı almak istememiş. Hepsini aynı günde almış değil zamana yaydığınızda hiçbirşey. Bu kadar bile değer vermemişse, o kişiyle olan ilişkiye üzülmek boş.

Lavinia

Altın Üye
Cimri insanın gönlüde cimri olur
hediye alınması değil emek harcadığı şeyi senin için feda etmesi mesele.

Kızlar kurtardım bizi hadi yine iyiyiz djjfjgv

Üst Alt