View: https://www.instagram.com/reel/CzgP1ZzMkph/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
5 aylık hamile eşini cinsel ilişki sırasında boğarak öldürdü
Hamileler de sevişiyorHamile halde iken niye cinsel ilişkiye girdiler ve hiç mi anlamadı boğulduğunu?
O tehlikeli olmuyor mu?Hamileler de sevişiyor![]()
Ağzından köpük geldiğini görmüş ama galiba.Anlamamış, arkadaşları ile buluşmaya gitmiş video açıklamasında yazıyor @Egolu Narsist Patriarkal
Hamile kaldığı eski eşiyle de aynı şekilde cinsel birliktelikleri varmış. Hamile kadınlara karşı fantezi süsü vererek öfke duyuyor, ruh hastası.
Yok sanırım kendi çocuğuna hamileymiş.kadın başkasından mı hamileymiş ?
Hamile kaldığı eski eşi ile de aynı şekilde birliktelikleri varmış dediğin adamın eski eşiyle miYok sanırım kendi çocuğuna hamileymiş.
Vay anasınıHamile kaldığı eski eşi ile de aynı şekilde birliktelikleri varmış dediğin adamın eski eşiyle mi
Orda yoktum bilmiyorum nasıl seviştikleriniAğzından köpük geldiğini görmüş ama galiba.
Evet boşandığı eski eşi hamileyken, boğazını sıkıp karnına bastırıyorarak sevişiyormuş.Hamile kaldığı eski eşi ile de aynı şekilde birliktelikleri varmış dediğin adamın eski eşiyle mi
Hayır, düşük tehlikesi olan hamilelik değilse sorun olmuyor Bu tehlikede aylar sürmüyor devamkeO tehlikeli olmuyor mu?
Adamın kendi fantazyasıymış yani iki tarafı bir istek olmadığı düşünülebilir buradan sanki.Evet boşandığı eski eşi hamileyken, boğazını sıkıp karnına bastırıyorarak sevişiyormuş.
Çocuk istemiyorsa şapka takacak. : pAdamın kendi fantazyasıymış yani iki tarafı bir istek olmadığı düşünülebilir buradan sanki.
çocuk mu istemiyor acaba. bir psikolog ile konuştursalar da yayınlasalar öğrensek Suri nin derdini
ama o zaman şiş bir karın olmaz üstüne basacak,Çocuk istemiyorsa şapka takacak. : p
Bende yoktum zaten ama açıklamada öyle yazıyor.Orda yoktum bilmiyorum nasıl seviştiklerini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.